Horoscop de weekend: 22-23 iunie 2013

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 09:10
1608 citiri
Horoscop de weekend: 22-23 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Un weekend pe care il astepti de cateva saptamani. Faci o mica deplasare pentru a te intalni cu o persoana foarte draga.

Leu

Sambata o sa ai foarte multe idei pentru a petrece cateva ore in compania partenerului de viata. Puse in practica vor fi chiar mai bune decat iti inchipuiai. Duminica vrei sa te relaxezi mai mult.

Fecioara

Trebuie sa ii spui celui drag ceva ce ai aflat dintr-o greseala. Aceste informatii nu ar fi trebuit sa ajunga la voi, insa daca tot s-a intamplat te folosesti de ele.

Balanta

Doua zile pline de agitatie. O sa ai multe de facut si trebuie sa te descurci singur, pentru ca nimeni nu se ofera sa iti preia din sarcini.

Scorpion

Programul facut pentru azi sau maine nu corespunde cu ceea se intampla in realitate. O sa fii luat prin surprindere de cativa prieteni.

Sagetator

Pregateste-te pentru vizite. Cateva rude se gandesc ca ti-ar face placere sa va intalniti si vin pe la tine. Nu este un moment bun, insa te descurci pana la urma.

Capricorn

Esti pus pe fuga. Se intampla totul pe graba, insa esti constient ca trebuie sa fii atent pentru a nu comite o greseala.

Varsator

Recunoaste ca ai interpretat asa cum nu ar trebui ceva si o sa scapi mai usor. Altfel, cineva va incerca sa te convinga de ceea ce nu este in regula si o sa pierzi cateva ore.

Pesti

Chiar daca nu ai timp sa mergi la o intalnire, raspunde la telefon prietenilor cu care nu ai mai vorbit de mult timp. In sens contrar o sa creada ca esti suparat pe ei.

Berbec

Sunt circumstante pozitive pentru ca planul tau sa fie dus la bun sfarsit. Astrele sunt in favoarea ta in aceste doua zile ale saptamanii.

Taur

Sambata este o noua zi pe care o poti dedica familiei. Aveai de gand sa ii rogi pe cei dragi sa te insoteasca intr-un loc special. Acum o poti face. Poti prelungi totul pana duminica.

Gemeni

Te legi de prea multe detalii. Daca te uiti tot timpul atent la ceea ce se intampla, vei pierde ceea ce este important. Relaxeaza-te.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie 2013, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic