Horoscop de weekend: 22-23 noiembrie 2014

Duminica, 23 Noiembrie 2014, ora 08:28
4416 citiri
Horoscop de weekend: 22-23 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Te razgandesti subit si il insotesti pe partenerul de viata intr-o vizita la niste persoane pe care nu le agreezi, dar faci totul pentru cel drag.

Capricorn

Doua zile destinate odihnei, pentru ca ultima saptamana a fost una foarte agitata si plina de evenimente care te-au solicitat foarte mult.

Varsator

Soarele are o surpriza pe plan familial. Ai parte de o mare bucurie. Este vorba despre ceva la care sperai de mai multa vreme, dar semnalele nu te incantau.

Pesti

Foarte multa lume ti-a recomandat sa faci un lucru de care te temeai. Acum prinzi curaj si te pui pe treaba. Va fi cu adevarat ceva impresionant.

Berbec

Ai multa energie si vrei sa o consumi intr-un mod placut, asa ca discuti cu partenerul de viata si impreuna o sa faceti ceva inedit.

Taur

Esti gata sa incepi un nou capitol in viata ta. Ai tras linie si acum vrei sa lasi loc gandurilor bune sa te acapereze, dovada ca meditatia din ultima vreme ti-a prins bine.

Gemeni

Faci o impresie buna atunci cand cunosti pe cineva. Te vei comporta de nota zece, iar familia va fi mandra de performantele tale.

Rac

Daca sambata ratezi niste informatii savuroase, duminica nu lasi nimic sa treaca pe langa tine. O sa fii numai ochi si urechi la ce se petrece in jurul tau.

Leu

Probabil ti-ai facut planuri pentru weekend, dar iti vor fi anulate de ceea ce face un membru al familiei. Te ia prin surprindere. Partea buna este ca nu te poti plange.

Fecioara

Iti iei inima in dinti si pui in aplicare ceva ce iti tulbura gandurile de o buna bucata de vreme. Te temeai ca cineva o sa iti puna bete in roate, dar nu se intampla.

Balanta

Prea mult zgomot pentru nimic. Incearca sa nu te mai agiti pentru ceva care nu te priveste direct si ocupa-te mai mult de ceea ce are legatura cu tine si partenerul de viata.

Scorpion

Va fi cam obositor acest weekend, deoarece s-au adunat multe treburi casnice lasate nerezolvate si deja au devenit urgente.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 22 noiembrie, #horoscop 23 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic