Horoscop de weekend: 23-24 aprilie 2016

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 07:52
6026 citiri
Horoscop de weekend: 23-24 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Vezi cum prinde viata o idee mai veche pe care ai propus-o prietenilor. Acestia iti ofera o sansa si weekendul se anunta unul de vis datorita unei activitati comune.

Gemeni

Eviti iesitul in public, pentru ca nu te simti prea bine. Vrei sa stai mai mult acasa si sa te odihnesti. In a doua zi libera o sa te simti mai bine si o sa mergi la o plimbare. Daca nu ploua prea tare.

Rac

Esti foarte relaxat si te bucuri de cele doua zile libere, dupa o saptamana aglomerata. Este posibil sa pleci din oras intr-un loc mult mai linistit.

Leu

Weekendul acesta promite multe. Tocmai ai terminat niste proiecte si esti liber precum pasarea cerului. Evadezi din cotidian pentru putin timp.

Fecioara

Pluto te face foarte romantic si atent la partenerul de viata. Totusi, ai grija la un mic detaliu, pentru ca ajungi sa te obsedeze o idee pe care cel drag nu o agreeaza.

Balanta

Incepi sa te simti mult mai relaxat datorita Soarelui care isi indreapta atentia catre zodia ta. Ti se ofera o sansa unica pentru o colaborare extra job si ar fi bine sa o accepti.

Scorpion

Lasi in urma niste chestiuni care te impiedicau sa te bucuri de prezent. Pui mare pret pe prietenie si relatia cu partenerul de viata si te incanta micile detalii care fac diferenta.

Sagetator

Vrei sa depasesti o bariera si ai nevoie de sustinerea unor prieteni pentru asta. Partenerul de viata este primul care iti ofera sprijin neconditionat.

Capricorn

Apare o sansa unica pentru ceva ce astepti de multa vreme. Este chiar mai bine decat ai fi crezut si vei fi atat de fericit incat vei vrea sa iti suni toti cunoscutii sa ii anunti.

Varsator

Esti gata de drum. Pleci cu partenerul de viata intr-o mica escapada romantica si ai bagajul facut inca de la inceputul saptamanii. O sa iti umpli bateriile pentru ceea ce urmeaza.

Pesti

Dupa cateva saptamani aglomerate, acest weekend se anunta a fi unul linistit si lipsit de evenimente majore. Va fi pauza binevenita.

Berbec

Este vremea sa petreci. Primesti cateva vesti excelente si iei imediat o sampanie pentru a sarbatori. Nu o sa te opresti pana duminica seara, cand vei fi epuizat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 23 aprilie, #horoscop 24 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic