Horoscop de weekend: 23-24 decembrie 2017

Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 07:33
9673 citiri
Horoscop de weekend: 23-24 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Incerci sa faci pasi catre cucerirea cuiva sau catre a reaprinde flacara in relatia ta. Vei juca si rolul lui Cupidon pentru niste prieteni care sunt in pragul despartirii.

Varsator

La un moment dat ai gresit fata de un prieten si v-ati indepartat. Acum va intalniti si lamuriti problema. O sa aveti parte de doua zile in care o sa depanati amintiri si voie buna.

Pesti

Pleci la drum catre o zona pe care nu o cunosti. Cei care te insotesc nu vor fi atat de incantati ca tine, care te simti un mic explorator. Insa la destinatie si acestia vor fi la fel de incantati de panorama.

Berbec

Fii mai precaut in drumul tau catre scopul final. Daca mergi la o petrecere, ai grija la excesele alimentare, pentru ca in aceasta perioada exista tendinta de a se exagera.

Taur

Nu te pricepi prea bine in a-ti exprima visele si dorintele, dar trebuie sa gasesti o modalitate pentru a impartasi cu ceilalti trairile tale. Daca o faci, o sa fii surprins de cum va evolua viata ta.

Gemeni

Vei petrece acest weekend intr-un mod foarte activ. Petreci timpul cu cei dragi, te joci cu copiii din familie, alergi prin zapada, te bucuri de prezent. Chiar si simpla ninsoare te va impresiona. Esti foarte profund in aceasta perioada.

Rac

Intri intr-un mic conflict cu cineva din grupul de apropiati, dar rezolvati repede problema si o sa ajungeti sa va intelegeti chiar mai bine decat inainte. Era ceva ce trebuia spus pentru ca tensiunea sa dispara.

Leu

Intalnesti niste persoane pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme si cu care impartasesti amintiri nebunesti. Revederea cu ele o sa te umple de energie pozitiva.

Fecioara

Intri in criza de timp, pentru ca se anunta musafiri si consideri ca nu esti pregatit. In realitate, totul este in regula, dar tendinta ta spre perfectionism te impiedica sa te bucuri de aceste clipe.

Balanta

Vrei sa iti cumperi ceva si te orientezi catre innoirea garderobei, asa ca planifici o tura prin magazine cu un amic. Fetele vor profita de o zi cu cele mai bune prietene, in timp ce barbatii vor sta mai mult de vorba cu gasca.

Scorpion

Ai vrut ca in acest weekend doar sa stai in pat si sa te odihnesti, dar vei intalni obstacole, insa, intr-un sens bun. Prietenii planuiesc ca in aceste zile sa iti aduca aminte cum era la inceputul relatiei voastre si o sa ajungi intr-un loc in care nu te astepti.

Sagetator

Invinovatesti pe cineva ca nu ai terminat tu la timp ceva. Apoi, o sa iti para rau si vei petrece aceste zile incercand sa ii arati acest lucru. O sa reusesti sa salvezi situatia si sa ai parte de o atmosfera placuta.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop 23 decembrie, #horoscop 24 decembrie, #horosocop 2017 , #horoscop zilnic