Horoscop de weekend: 23-24 ianuarie 2016

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 06:54
7375 citiri
Horoscop de weekend: 23-24 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Concentreaza-te pe niste planuri mai vechi de a impaca doi amici care sunt intr-o disputa de ceva vreme. Astrele lucreaza cot la cot cu tine si ai mai multe sanse de reusita.

Pesti

Ai sentimentul ca nimeni nu vrea ca ideea ta despre petrecerea concediului urmator sa prinda contur, asa ca adopti o alta strategie si cauti argumente care sa iti sustina propunerea.

Berbec

Trebuie sa incerci sa te bucuri mai mult de viata si de timpul petrecut cu familia. Lasa pe planul doi alte aspecte si chiar intalnirile cu prietenii. Va veni si vremea lor.

Taur

In prima parte a weekendului iei parte la o activitate plina de aventura si o sa te umpli cu energie pozitiva. Duminica primesti vizita unor oameni foarte dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Gemeni

Treburile de zi cu zi de care nu te-ai ocupat la timp iti complica existenta si acum a venit vremea sa le rezolvi. Altfel, o sa fii fortat sa lipsesti de la o reuniune cu colegii, pentru ca nu poti sa iesi din casa.

Rac

Iti creezi singur mediul potrivit pentru ca weekendul acesta sa fie unul relaxant si odihnitor. Surprizele vin si de la partenerul de viata care asteapta de multa vreme aceasta perioada.

Leu

Incepand de acum primesti noi responsabilitati pe care le iei foarte in serios si faci un plan de atac pentru a te asigura ca obiectivul tau va fi indeplinit fara probleme.

Fecioara

Intri in legetura cu un om pe care il admiri de multa vreme. Esti fascinat de fiecare cuvant pe care il spune si il privesti indeaproape. Zambetul de pe fata arata cat de fericit esti.

Balanta

Esti o fire libertina si cand cineva iti pune piedici in mod repetat izbucnesti si il pui la punct. O sa fie o lectie de invatat pentru cei care indraznesc sa se aseze in calea ta.

Scorpion

Abandonezi o abordare mai veche si pui la punct un nou plan de atac dupa ce ai vazut ca tactica ta nu a functionat. Nu iti place sa fii agresiv verbal, dar uneori trebuie sa pui piciorul in prag.

Sagetator

Nu incerca sa repeti un succes mai vechi daca stii ca era vorba despre un lucru ce poate fi facut o singura data. Mai bine opteaza pentru ceva nou, dar la fel de plin de aventura.

Capricorn

Este foarte riscant ceea ce vrei sa faci, dar ai o dorinta mare de a-ti pune in aplicare planul. Partenerul de viata iti este alaturi si loialitatea sa iti ofera si mai mult curaj.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 23 ianuarie, #horoscop 24 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic