Horoscop de weekend: 23-24 mai 2015

Duminica, 24 Mai 2015, ora 13:53
5441 citiri
Horoscop de weekend: 23-24 mai 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

In prima parte a weekendului te ocupi de sarcinile casnice si abia apoi poti sa te gandesti la distractie. Pentru duminica stabilesti o iesire la iarba verde.

Rac

Pleci la drum in aceste doua zile libere si chiar te gandesti sa iti iei concediu in prima parte a saptamanii. Planurile sunt facute de multa vreme si esti pus pe fapte mari.

Leu

Urmeaza o perioada agitata, dar si plina de voie buna. O sa te revezi cu oameni dragi si o sa stati de vorba ore in sir. Duminica seara rezervi cateva ore doar pentru tine.

Fecioara

Primesti un raspuns pe care il astepti de multa vreme. Acum ai unda verde pentru a pune in practica proiectul pe care il planuiesti de ceva timp.

Balanta

Vor fi doua zile incarcate. Ai multe drumuri de facut, iar cativa prieteni te-au anuntat ca vin in vizita. Esti foarte agitat si nu reusesti sa te linistesti. Ai nevoie de ajutorul partenerului de viata.

Scorpion

Tu si cel drag incepeti sa va faceti planuri pentru viitor. Pana acum nu ati dat prea mare importanta acestor aspecte, dar acum au devenit prioritati.

Sagetator

Ai fost atat de prins de rutina zilnica, incat ai uitat ceea ce te face sa te simti cu adevarat bine. In aceste doua zile te intorci la niste hobby-uri care te ajutau sa iti incarci bateriile mereu.

Capricorn

Seriozitatea de care dai dovada mereu te impiedica sa te odihnesti, pentru ca vrei sa te asiguri ca toti oamenii care intra in contact cu tine pleaca multumiti.

Varsator

Petreci doua zile intr-un mediu familial. Cateva rude vin la tine si discutati despre o mostenire sau despre o afacere pe care vrei sa o incepeti impreuna.

Pesti

Afli ceva ce iti acapareaza atentia si te simti ca un copil in cautarea unei comori. Consideri ca la final o sa fii in mare avantaj fata de cei care nu banuiesc ce se intampla.

Berbec

Exprimi in mod direct o opinie care nu corespunde cu asteptarile celor cu care discuti. Vor fi doua zile de negocieri intense, dar pana la urma va fi cum vrei tu.

Taur

Responsabilitatea este foarte importanta pentru afacerile personale. Trebuie sa dai dovada de maturitate si calm, altfel lucrurile se vor precipita.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop weekend, #horoscop 23 mai, #horoscop 24 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic