Horoscop de weekend: 24-25 august 2019

Duminica, 25 August 2019, ora 07:55
7715 citiri
Horoscop de weekend: 24-25 august 2019

Fecioara

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, atat in mediul familial, cat si in mediul profesional, in functie de logica situatiilor in care te afli. Esti pus pe cearta, comunicarea este viciata, iar de aici si pana la conflict deschis este doar un pas. Fii prudent, tine-ti firea si fii intelegator cu ceilalti. Unii chiar te apreciaza si iti urmaresc atent vorbele, gesturile, reactiile. Relaxeaza-te si ai mai multa incredere in fortele tale!

Balanta

Sfarsitul acestei saptamani anunta vesti din strainatate. Poate fi vorba despre o calatorie planificata mai demult, care acum fie se amana, fie este nevoie sa cheltuiesti mai mult pentru aceasta. Se recomanda prudenta daca pleci zilele acestea, deoarece exista un risc crescut de neplaceri la drum. Comunicarea este deficitara. Asculta mai mult si vorbeste mai putin. De mare folos iti sunt activitatile culturale.

Scorpion

Chestiunile financiare legate de parteneriate si colaborari alcatuiesc tema principala din acest final de saptamana. Vei fi nevoit sa revizuiesti platile facturilor, taxelor sau impozitelor, insa pot intra in discutie si plati de pe urma gafelor partenerului de viata, celor de afaceri sau colaboratorilor. Tot ce tine de documente, discutii importante, decizii pe termen lung, sunt supuse rasturnarilor de situatie cand te astepti mai putin. Priveste dincolo de aparente!

Sagetator

Provocarile dinspre partenerul de viata, de afaceri sau dinspre colaboratori iti creeaza multe si marunte neplaceri la finalul acestei saptamani. Foarte usor se pot rupe colaborari vechi, iar in cazul partenerului oficial de viata se poate ajunge iremediabil la divort. Galceava poate porni de la mentalitati si filozofii de viata diferite. Insa, si relatiile cu strainatatea, calatoriile sau studiile pot intra in discutii aprinse cu ceilalti.

Capricorn

Activitatea profesionala te solicita si zilele acestea. Plus activitatile de rutina ale casei. La serviciu exista multe tensiuni intre colegi, sefii sunt de negasit, iar sarcinile de lucru sunt foarte multe. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si evita implicarea in treburile altora. Sanatatea intregului organism este vulnerabila, de aceea rezerva-ti momente de odihna si ingrijiri speciale. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pe cat posibil.

Varsator

Astrele iti propun petreceri si distractii alaturi de cei dragi. Cu toate ca izul conflictului pluteste in aer, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti momentele tensionate. Traversezi o perioada in care relatiile sentimentale se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Si relatiile cu copiii pot pune niscai probleme. Detaseaza-te de tot si toate! Bucura-ti sufletul cu activitati placute specifice unui hobby.

Pesti

Weekend-ul anunta treburi gospodaresti. Verifica atent toate ungherele spatiului locativ, pentru ca pot exista avarii greu de depistat si remediat. Exista varianta sa-ti schimbi locuinta, sa achizitionezi bunuri patrimoniale, insa rezuma-te doar la planuri si lasa cheltuielile necesare pentru o alta perioada mai buna. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii foarte prudent. Multe controverse si situatii-surpriza in plan familial si domestic.

Berbec

Se contureaza mai multe calatorii pe distante scurte la sfarsitul acestei saptamani. Esti pe picior de plecare si cu greu ceilalti iti pot infrana elanul. Fii prudent si calatoreste cu atentie, indiferent de mijlocul de locomotie ales. Comunicarea cu ceilalti este foarte accentuata, existand riscul sa spui prea multe din viata ta personala si profesionala. Rezuma-ti dialogurile la banalitati si evita sa oferi altora sfaturi si solutii, daca nu ti le cer expres.

Taur

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie bugetul de venituri si cheltuieli. Tendinta de a cheltui mult este la cote inalte si ar trebui sa fii mai precaut. Posibil sa cheltuiesti sume importante de bani pentru cineva din familie, pentru partenerul de viata sau pentru cei de afaceri. Se recomanda prudenta si discernamant. Subiectivismul este accentuat, asa incat rezuma-te la strictul necesar. Dialoguri importante pe tema banilor si bunurilor comune cu ceilalti.

Gemeni

Foarte usor ti se schimba starile de spirit zilele acestea. Ba ai chef sa te implici in cat mai multe treburi, ba te razgandesti la mijlocul actiunii si ii lasi pe toti balta. Controleaza-ti reactiile si lasa combativitatea deoparte. Este vremea sa te relaxezi si sa trasezi planuri noi de viitor. Contextul astral te predispune la ganduri si concluzii eronate, asa incat detaseaza-te si bucura-te de weekend.

Rac

In zilele acestui final de saptamana esti emotiv, retras si cu greu se poate relationa cu tine. Ar fi bine sa rezervi momente de singuratate si de odihna. Prudenta la sanatatea aparatului respirator, deoarece esti predispus la afectiuni deosebite. Pe de alta parte, in umbra, dusmanii ascunsi - mai ales cei din domeniul porfesional - croiesc actiuni care iti sunt nefavorabile. Duminca te vei simti mai bine, insa nu forta nota si ocupa-te numai de sufletul si nevoile tale reale.

Leu

Prietenii te provoaca mult si bine in acest weekend. Sunt posibile discutii aprinse si activarea conflictelor mai vechi. Recomandabil este sa renunti la persoanele considerate pana nu demult prieteni sau protectori, care te necajesc cand te astepti mai putin. Sunt momente favorabile pentru a te gandi pe indelete, in taina, la noi planuri de viitor, alaturi de oameni care chiar te merita. Depinde numai de tine cum iti gestionezi toate tipurile de relatii.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 24 august, #horoscop 25 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic