Horoscop de weekend: 24-25 noiembrie 2012

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 09:24
2819 citiri
Horoscop de weekend: 24-25 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Sambata o sa stai mai mult pe acasa si o sa te amuzi de ceea ce se intampla. Duminica va fi o zi total diferita pentru ca o te plimbi prin tot orasul.

Capricorn

Nu vrei sa stai nici in caminul tau, dar nici sa mergi unde ai fost invitat. Cine sa te mai inteleaga? Nici macar tu nu esti sigur pe ceea trebuie sa faci.

Varsator

Daca pe plan profesional toate merg bine, in privinta vietii personale simti ca te invarti in cerc. Ca sa nu ajungi intr-un punct mort, discuta la timp tot ceea ce trebuie.

Pesti

Asteptai de ceva vreme aceste doua zile libere. Urmeaza sa iei parte la un eveniment important pentru familia ta. Ai grija ce comentarii faci, pentru ca poti sa ranesti pe cineva.

Berbec

Weekendul acesta o sa ai parte de activitati ceva mai casnice. Ai cam ignorat ordinea din casa si alte treburi de acest gen si a venit timpul sa le rezolvi.

Taur

Nu sta deoparte atunci cand oamenii din jur incearca sa faca ceva pentru ca totul sa mearga bine pe viitor. Este timpul sa dai dovada de mai multa maturitate.

Gemeni

Ceva mai multa liniste in viata ta. Sincer, nu credeai ca va fi asa, ci, din contra, aveai planificat ceva ce implica cateva persoane si multa galagie. Totusi, te incanta calmitatea din prezent.

Rac

Nu esti dispus sa lasi de la tine in cadrul unui conflict si asta o sa duca la o mica cearta. Comunicarea este cea mai importanta. Daca nu iti alegi bine cuvintele, este de rau.

Leu

Ziua buna se cunoaste inca de dimineata. Sambata o sa fie o zi pe placul tau. Oameni dragi si prieteni adunati la un loc in jurul tau. Si duminica o sa continui in acelasi fel.

Fecioara

Daca nu esti multumit de ceea ce a facut cel drag, data viitoare ocupa-te singur. Iti place sa stai deoparte si sa critici la sfarsit, desi habar n-ai cat de multa munca presupune ceea ce a facut.

Balanta

Un apropiat iti cere o favoare. Este ceva foarte personal si parca nu ai vrea sa te implici in asta, insa te gandesti ca i-ai face un bine si pana la urma cedezi.

Scorpion

Spre deosebirea de ultima parte a saptamanii de lucru, in weekend o sa fii extrem de bine dispus si de fericit. Totul se datoreaza partenerului de viata, care a depus mult efort pentru ca totul sa iasa asa.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic