Horoscop de weekend: 25-26 august 2012

Sambata, 25 August 2012, ora 08:08
2252 citiri
Horoscop de weekend: 25-26 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Ca sa iti atingi scopul trebuie sa faci un pact ce nu este tocmai pe placul tau. Dupa cateva ore de gandire, gasesti solutia perfecta pentru a nu te incarca cu sarcini istovitoare.

Fecioara

Comunici extraordinar de bine cu persoanele mai in varsta ca tine. Te impresionezi chiar si pe tine pentru cata rabdare ai pentru a le explica ceea ce trebuie sa inteleaga.

Balanta

Te simti foarte bine in compania partenerului de viata. In ambele zile ale weekendului o sa stati impreuna si ai vrea sa ingheti timpul in aceste momente.

Scorpion

Primesti foarte multe complimente. Ba chiar o sa te intrebi de ce pentru ca nu ai facut nicio schimbare de look. Pana la urma nu conteaza asta, ci faptul ca esti in centrul atentiei.

Sagetator

Astrele prevad un weekend linistit pentru tine. Nu se va intampla nimic iesit din comun. Profita de aceasta liniste si dormi ca sa te incarci cu energie.

Capricorn

Dispui de o suma pe care poti sa o cheltui dupa bunul plac. De obicei, esti cumpatat si nu dai banii pe nimicuri, insa acum ai o pofta nebuna de cumparaturi. Orice, doar sa achizitionezi ceva.

Varsator

Auzi tot felul de lucruri despre cineva apropiat si te enervezi pentru ca tu cunosti adevarul si nu vrei sa fie criticat pe nedrept. Sambata taci, insa duminica o sa iei atitudine.

Pesti

Se anunta un weekend excelent pentru tine. Sambata o sa ai cam mult de munca, insa duminica fugi undeva unde te simti extraordinar de bine.

Berbec

Uneori crezi ca banii vor face sa nu ti se simta lipsa in sanul familiei. Nu este de ajuns sa le finantezi placerile celor dragi. La un moment dat te poti trezi ca esti un strain in viata ta. Acorda mai multa atentie lucrurilor sufletesti.

Taur

Chiar daca esti in timpul liber, primesti o veste buna de la locul de munca. Asteptai de cateva luni sa afli asta si acum ca s-a intamplat aproape ca nu iti vine sa crezi.

Gemeni

Reactionezi la nervi si risti sa jignesti pe cineva care nu merita. Mare atentie la cuvintele spuse. Poti ramane fara un prieten drag doar pentru ca nu ai putut sa te stapanesti asa cum trebuie.

Rac

Vestea primita sambata iti va schimba planurile pentru urmatoarele saptamani. Este ceva de bine, asa ca poti deja sa iti anunti partenerul de viata ca se intampla ceea ce iti doreai.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic