Horoscop de weekend: 25 - 26 februarie 2017

Duminica, 26 Februarie 2017, ora 08:01
5995 citiri
Horoscop de weekend: 25 - 26 februarie 2017
Foto: Ziare.com

Pesti

Uneori e mai simplu sa-l faci pe interlocutor sa se indoiasca de convingerile sale in loc sa il faci sa le accepte pe ale tale. Aceasta e strategia pe care o alegi si tu, una care se dovedeste castigatoare.

Berbec

Esti increzator in propriile forte, curajos, ai idei clare, in care crezi cu inversunare si consideri ca nu ai nevoie sa stii si opiniile celor din jur. Totusi, fa un efort si asculta-i. O informatie iti va retine atentia si in jurul ei va incolti un plan intreg.

Taur

Rar ti se intampla sa critici pe cineva, dar acum simti nevoia sa faci asta, mai ales ca esti atacat direct. Nu e insa cea mai buna idee sa intri intr-o confruntare. Gandeste-te bine daca merita.

Gemeni

Mare atentie la felul in care comunici! Risti sa ranesti pe cineva la care tii, iar efectele vor persista multa vreme.

Rac

Tensiunea pluteste in aer si e posibil sa intri in discutii contradictorii cu familia sau prietenii. Daca unele discutii, fie ele pe un ton mai inalt, pot avea efecte pozitive, nu e cazul acum. Totul poate escalada.

Leu

N-ar fi rau sa inveti cate ceva de la Balanta si sa cauti sa linistesti lucrurile, sa faci pace. A alege o tabara sau alta inseamna ca jumatate dintre cei aflati intr-o camera iti vor fi impotriva. Gaseste calea de a minimiza diferentele dintre membrii celor doua tabere, gaseste ceea ce au in comun si fii tu acel porumbel alb care aduce pacea. Vei castiga respectul tuturor.

Fecioara

Te poti ascunde in casa, unde sa nu fii deranjat de nimeni, sau poti iesi afara, zambind si interactionand cu toata lumea. Incearca si a doua varianta, s-ar putea sa-ti placa!

Balanta

Ti-a mai ramas niste treaba de facut de la job, dar te achiti cu brio si in timp record de indatoriri. Iti ramane suficient timp pentru o iesire in oras sau chiar o plimbare mai lunga cu masina, poate chiar la munte.

Scorpion

Mare grija la felul in care reactionezi, pentru a nu ajunge intr-o situatie critica. Intocmai ca un Scorpion, stii exact cum sa ataci si o faci fara mila, daca te simti provocat. Inainte de a actiona, gandeste-te daca persoana care lanseaza acuzatiile este una care conteaza.

Sagetator

Nu ai chef de socializare cu strainii, de intrigi si dispute. Tot ce vrei este sa petreci timp de calitate cu familia, intr-un loc linistit. Nici telefonul nu vrei sa-l vezi sau sa-l auzi zilele acestea.

Capricorn

Urmeaza-ti instinctul, care te va tine departe de niste situatii pe care oricum nu ai sti cum sa le gestionezi. Un telefon de departe te va purta intr-o atmosfera nostalgica.

Varsator

Orice ai face si ce ai spune, risti sa devii tinta tuturor criticilor. Tu pari sa fii de vina pentru toate relele din lume. Respira, fa-ti plinul la masina si pleaca o perioada din acest mediu. La capat de drum ar putea sa te astepte linistea pe care o cauti.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#horoscop de weekend februarie, #horoscop 25 februarie, #horoscop 26 februarie, #zodii februarie , #horoscop zilnic