Horoscop de weekend: 25-26 ianuarie 2020

Duminica, 26 Ianuarie 2020, ora 07:04
16579 citiri
Horoscop de weekend: 25-26 ianuarie 2020

Varsator

La finalul acestei saptamani primesti energii astrale deosebite, care te vor ajuta sa-ti modelezi felul de a relationa cu ceilalti. Ai sanse sa observi aspectele placute si pe cele care necesita imbunatatiri din planurile de viata in care esti implicat. Este bine sa-ti propui mai mult timp liber pentru tine si sufletul tau. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si de incredere.

Pesti

Ai nevoie de odihna si discretie la sfarsitul acestei saptamani. In liniste, departe de zgomotul cotidian, vei putea medita in tihna la situatiile in care esti implicat. Indrazneste sa te gandesti la acele schimbari de care ai nevoie. Vizualizeaza felul in care ai dori sa se desfasoare viata ta de acum inainte si ai incredere ca asa se vor petrece lucrurile.

Berbec

Foarte important este acest weekend la capitolul prieteni si sustinatori in plan profesional. Energiile acestor zile iti ofera perceptii deosebite vizavi de unele persoane, care pana nu demult iti erau alaturi in diverse moduri. Este bine sa faci un bilant al acestor relatii si sa renunti la oamenii si situatiile care nu te mai inspira sau care iti pun prea multe bete in roate.

Taur

Finalul acestei saptamani este marcat de un context astral deosebit, novator, aspect care te va ajuta sa incepi un alt un parcurs profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, cu persoanele cu autoritate din mediul socio-profesional, dar si din mediul familial. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc marit de conflicte si decizii gresite. Fii intelegator cu toata lumea!

Gemeni

Mentalul este agitat insa plin de idei marete, datorita energiei astrale din aceste zile. Sunt momente excelente pentru a-ti revizui conceptiile, a renunta la idei si planuri de viata care nu-ti mai folosesc sau care te conduc pe carari gresite. Fii sincer cu tine insuti si indrazneste sa mergi mai departe, insa bazandu-te pe alt sistem de valori morale si spirituale.

Rac

Se intrezaresc schimbari in plan financiar, mai ales in segmentul comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Energia astrala din aceste zile de weekend va scoate la iveala neregulile si nemultumirile adunate de multa vreme atat in sufletul tau, cat si in sufletul celorlalti. Evita cheltuielile majore, planurile de investitii si asumarea responsabilitatilor materiale fata de altii!

Leu

Vrei, nu vrei, vei fi nevoit ca la sfarsitul acestei saptamani sa privesti atent la segmentul partenerial. Contextul astral al acestor zile te va ajuta sa intelegi scopurile ascunse ale celorlalti, dar mai ales, scopurile partenerului de viata si pe cele ale colaboratorilor. Astfel, vei intelege pe cine te poti baza si pe cine nu. Debaraseaza-te rapid de persoanele nepotrivite.

Fecioara

La locul de munca se intrezaresc schimbari importante, dirijate cumva din umbra. Energia astrala de la acest final de saptamana iti oferia sanse bune de a renunta la conceptii despre munca si la planuri profesionale care nu te mai ajuta. Lasa deciziile majore pentru o alta perioada, deoarece mentalul este confuz. Odihneste-te si ingrijeste-ti sanatatea!

Balanta

Sfarsitul acestei saptamani te va impulsiona sa-ti redefinesti relatiile sentimentale. Un capitol important se va incheia, posibil o relatie veche sau conceptiile si atitudinea ta fata de persoanele dragi se va modifica definitiv. Tensiunile sufletesti sunt accentuate, iar comunicarea este ingreunata. Fereste-te de discutii aprinse si de luarea deciziilor!

Scorpion

Fiind atent la relatiile cu ceilalti si la treburile tale personale este posibil sa nu observi ca in plan familial se va incheia o etapa importanta. Energia acestor zile anunta schimbari in relatiile cu membrii familiei si finalizarea unor planuri domestice. Emotivitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si alaturi de cei dragi. Reprosurile lor sunt fondate.

Sagetator

Probabil ca in urma evenimentelor din saptamanile anterioare, in zilele acestui weekend vei face un bilant al relatiilor cu anturajul apropiat si vei decide sa schimbi ceva. Poate fi vorba despre abordarea unei alte mentalitati sau pur si simplu vei renunta la unele persoane care s-au dovedit inselatoare. Vei fi ajutat de contextul astral, astfel ca asculta-ti cu incredere vocea interioara.

Capricorn

Contextul astral din zilele acestui weekend te poate ajuta sa descoperi posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Pe de alta parte, este rost sa primesti cadouri, bani sau favoruri de la colegii de munca. Consuma atat cat iti trebuie si nu te hazarda la cheltuieli nefondate. Odihneste-te si evita eforturile solicitante.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 25 ianuarie, #horoscop 26 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic