Horoscop de weekend: 25-26 iulie 2015

Duminica, 26 Iulie 2015, ora 06:36
7351 citiri
Horoscop de weekend: 25-26 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Leu

Pleci la drum catre o destinatie pe care o ai pe lista de ceva vreme. Multi oameni ti-au recomandat-o si acum ai gasit momentul pentru a verifica spusele lor.

Fecioara

Nu asculta rautatile celor care vorbesc din invidie. Tu mergi pe drumul tau, daca consideri ca acesta este cel mai bun lucru pentru tine. Astrele au o surpriza la final.

Balanta

Cativa prieteni te-au anuntat ca vin in vizita si intri in priza. Vrei sa fie totul perfect si sa fii votat drept cea mai buna gazda. Asta inseamna ca o sa fie un weekend de foc.

Scorpion

Unele rude vin in orasul tau si va trebui sa le fii ghid. Nu esti foarte incantat, pentru ca voiai sa pleci intr-o mica vacanta. Esti cu mai mult nervos cu cat este vorba despre familia partenerului de viata, nu a ta.

Sagetator

Nu te lasi deloc in mana sortii si iti place sa planifici fiecare moment al vietii. Nu ar strica sa uiti putin de reguli si sa lasi prezentul sa te surprinda.

Capricorn

Drumul tau ti se pare drept si potrivit pentru tine, dar cineva o sa iti arate in aceste zile ca poti sa fii putin mai flexibil si sa accepti si alte idei, nu sa pui o bariera inca de la inceput.

Varsator

Este posibil sa te indragostesti la prima vedere de cineva. Planeta iubiri lucreaza intens in ceea ce te priveste si te ghideaza astfel incat sa pui bazele unei relatii serioase.

Pesti

Nouatile despre familie iti sunt spuse direct de o ruda care nu tace decat atunci cand doarme. Te epuizeaza in doar cateva minute. Se anunta un weekend pe care il vei simti precum o saptamana.

Berbec

Toate emotiile din aceste zile sunt constructive. Te vor ajuta sa iti cunosti mult mai bine organismul si sa inveti cum reactioneaza in situatii limita.

Taur

Te numeri printre fericitii zodiacului, pentru ca urmeaza doua zile petrecute intr-un loc special si cu o persoana draga. Nu ai putea sa iti doresti ceva mai mult.

Gemeni

Familia ta se va mari in curand. Cineva, poate chiar tu, urmeaza sa fie parinte si este un motiv bun pentru a sarbatori. Esti foarte fericit, asa cum nu ai mai fost de multa vreme.

Rac

Weekendul acesta este destinat relaxarii. Ti-ai promis tie insuti ca nu o sa lasi nimic sa intervina si nu raspunzi la telefon nici macar rudelor. O sa te distrezi destul de bine.

Horoscop realizat de Zaza

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#horoscop 25 iulie, #horoscop 26 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic