Horoscop de weekend: 26-27 iulie 2014

Duminica, 27 Iulie 2014, ora 08:08
3692 citiri
Horoscop de weekend: 26-27 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Nu esti prea vorbaret in acest weekend si te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut pentru a fi sigur ca termini totul pana duminica seara.

Fecioara

Mult mister in jurul tau. Esti convins ca cineva iti ascunde aspecte care par importante pentru tine si incepi sa cercetezi asta.

Balanta

Nu te astepta ca se va intampla ceva interesant in aceste zile, pentru ca ai intrat intr-o perioada linistita in care totul merge in linie dreapta.

Scorpion

Iubesti cu adevarat ceea ce faci si te dedici cu totul pasiunii tale. Convingi un prieten sa ti se alature si distractia va fi si mai mare.

Sagetator

Ai parte de o reusita iesita din comun. Nu multi se pot lauda cu asa ceva, asa ca profita la maximum de asta. Poti chiar sa iesi in oras pentru a sarbatori, deoarece meriti cu adevarat.

Capricorn

Esti determinat sa faci ceva si nimeni nu te poate opri din drumul tau. Esti hotarat sa pui piciorul in prag si sa faci ordine.

Varsator

Ti-a ramas putin timp la dispozitie pana la termenul stabilit cu partenerul de viata pentru a face ceva ce considerati ca o sa va imbunatateasca relatia. Ai emotii.

Pesti

Afli ceva ce te face sa iei imediat atitudine in ceea ce priveste relatia cu o ruda. Spui tot ceea ce te deranjeaza fara sa te gandesti la consecinte.

Berbec

Urmeaza doua zile linistite ce vin dupa o perioada agitata. Ai intampinat o problema in familie, dar acum rezolvi totul. Soarele te va ajuta mult.

Taur

Sfaturile venite de la o persoana mai in varsta iti vor prinde foarte bine sambata si duminica, dar doar daca le respecti asa cum trebuie.

Gemeni

Realizezi un fel de statistica a momentelor bune si a celor rele in privinta relatiei tale si realizezi ca trebuie sa schimbi ceva pentru ca ultimele sa dispara cu totul.

Rac

Un weekend pe placul tau. O sa stai mai mult cu familia si o sa puneti la punct planurile pentru vacanta. Cu totii o asteptati foarte mult.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 26 iulie, #horoscop 27 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic