Horoscop de weekend: 26-27 noiembrie 2016

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 06:45
10171 citiri
Horoscop de weekend: 26-27 noiembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Urmeaza doua zile pline de satisfactii, datorita unor activitati la care vor participa mai multi prieteni. O sa te revezi cu oameni pe care nu i-ai intalnit deloc anul acesta si o parte a weekendului veti sta de vorba ore in sir.

Capricorn

Ai planificat acest weekend inca de acum o luna de zile si nu vrei sa accepti rugamintea unui amic de a renunta la planurile tale. Pana la urma, acesta va intelege si chiar te va insoti unde vei dori.

Varsator

Rezolvi un conflict dintre doua rude si o sa fii vazut ca un erou. Trebuie sa te odihnesti mai mult, pentru ca saptamana viitoare o sa fii solicitat la nivel maxim din cauza unor proiecte de sfarsit de an.

Pesti

Cineva iti urmareste indeaproape orice miscare. Este o persoana careia i-ai cerut ajutorul pentru ceva si nu a vrut sa ti-l ofere, dar doar pentru a te incuraja sa te descurci singur.

Berbec

Obtii niste bani si mergi prin magazine pentru a te rasfata, iti cumperi ceva pentru sufletul tau. O sa fii foarte incantat. In a doua parte a wekendului, stai mai mult cu partenerul de viata.

Taur

Chiar daca cineva incearca sa te faca sa te abati de la drumul tau, nu il baga in seama. Tu stii care este scopul final si traseul pe care trebuie sa il urmezi.

Gemeni

Urmeaza o perioada destul de aglomerata acasa, pentru ca te pregatesti de un eveniment important pentru familia ta. Vei face multe liste, planuri si o sa dai o multime de telefoane.

Rac

A ramas ceva neterminat din weekendul trecut si acum este obligatoriu sa finalizezi. O sa fii ajutat de o persoana din familie. Cel drag va fi incantat de ceea ce o sa faci.

Leu

Un prieten vechi te viziteaza. Aveai nevoie de prezenta sa. Este omul care mereu te-a umplut de energie si te-a facut sa vezi partea plina a paharului. Aproape ca uiti de termenele limita de la birou.

Fecioara

Ai terminat tot ce aveai de facut, asa ca weekendul este destinat doar odihnei. Chiar si asa, fa-ti timp pentru vizita la un prieten care te asteapta de cateva saptamani sa admiri ceva ce si-a achizitionat de curand.

Balanta

Dupa cateva zile in care slujba a fost prioritara, a venit momentul ca si cel drag sa aiba parte de atentia ta. Cateva momente romantice v-ar prinde foarte bine. Ar fi o idee sa plecati undeva doar voi doi.

Scorpion

Primesti o propunere de afacere. Desi nu ai chef sa te gandesti la asa ceva in timpul liber, ceea ce auzi iti capteaza imediat atentia si o sa ii acorzi cateva momente.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop 26 decembrie, #horosocop 27 decembrie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic