Horoscop de weekend: 27-28 august 2016

Duminica, 28 August 2016, ora 08:33
6112 citiri
Horoscop de weekend: 27-28 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Incearca sa termini tot ceea ce este legat de locul de munca in prima zi a weekendului, pentru ca duminica sa te poti relaxa in compania celor dragi.

Balanta

Incepi weekendul cu multe plimbari prin oras si prin magazine. Esti foarte organizat si vrei sa inchei rapid cu acest lucru pentru a putea pleca cu prietenii in afara orasului.

Scorpion

Esti sensibil, visator si te gandesti cu drag la ceva ce urmeaza sa se schimbe in viata ta. Va fi un weekend dedicat activitatilor culturale.

Sagetator

Chiar daca ai fost in concediu, nu ai reusit sa te odihnesti, pentru ca ai vizitat multe locuri si ai umblat foarte mult. Ti-ar prinde bine cateva zile in care sa stai acasa si sa dormi.

Capricorn

Asteapta-te la vesti bune venite de la cineva aflat in alta tara sau oras. Apare posibilitatea de a colabora cu cineva care iti ofera siguranta cand vine vorba despre afaceri.

Varsator

Se anunta un weekend special pe care o sa il petreci in compania multor oameni dragi. Vin cativa prieteni in vizita si o sa va intindeti la povesti foarte mult timp. Nu mai conteaza ca ceva legat de locul de munca nu a mers cum sperai.

Pesti

Nu te simti prea bine si ai ceva sa iti reprosezi tie insusi. Ar fi bine sa petreci putin timp intr-o incapere goala pentru a-ti pune ordine in ganduri si in sentimente.

Berbec

Sunt deja cateva saptamani de cand sperai sa primesti telefonul unui amic pentru a pune la punct detalii pentru o mica vacanta. In functie de acesta itrebuia sa iti faci planurile pentru weekend. Renunti la ideea de a petrece timpul cu persoana respectiva si pleci singur.

Taur

O persoana invidioasa iti pune bete in roate intr-un demers pe care l-ai pornit pentru a ajuta pe cineva. Ar vrea sa isi asume toate meritele, dar iti dai seama la timp si salvezi situatia.

Gemeni

Te uiti cu o oarecare invidie la reusita cuiva, dar daca stai sa analizezi clar situatia ta nu ai de ce sa te plangi si gandurile rele dispar la fel de repede cum au venit.

Rac

Mergi la o expozitie, la teatru sau concert. Simti nevoia de o escapada si vrei sa iti incarci bateriile pentru perioada urmatoare. Nu ar strica sa dormi mai mult.

Leu

Conjuctura astrala favorizeaza partea financiara, dar nu este vorba despre banii tai, ci ai cuiva in familia ta. Vei fi nevoit sa revii la niste chestiuni mai vechi si sa le gasesti o alta abordare.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 27 august, #horoscop 28 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic