Horoscop de weekend 27-28 decembrie 2014

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 10:08
5543 citiri
Horoscop de weekend 27-28 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

In prima parte a weekendului o sa porti o multime de discutii cu oameni mai mult sau mai putin interesanti. Nu ai cum sa scapi, asa ca incearca sa le termini cat mai repede.

Varsator

Asculta de prietenii care ti-au fost mereu alaturi, nu de cei aparuti peste noapte doar in momentele in care iti este bine. Ai incredere in instinct.

Pesti

Unele probleme mai vechi isi gasesc rezolvarea in aceste doua zile, pentru ca esti foarte lucid si atent la ceea ce se intampla in jurul tau.

Berbec

In prima zi a weekendului o sa fii prins cu multe actiuni care tin de casa si de familie. Duminica se anunta cateva ore petrecute in preajma unor prieteni.

Taur

Un amic te invita intr-un loc in care nu ai mai fost si accepti bucuros. La destinatie te asteapta o surpriza pusa la care de mai multi cunoscuti.

Gemeni

Daca te afli la munte, stai mai mult afara si profita de zilele libere de care dispui. Incarca-ti bateriile pentru inceputul de an.

Rac

Evita munca fizica, pentru ca sanatatea nu iti permite. Menajeaza-te macar pentru urmatoarele zile. Stai mai mult in casa, in pat sau in fata televizorului.

Leu

Daca iei in seama ce spun altii, o sa te enervezi. Asa ca cel mai bine este sa faci doar ceea ce vrei si sa nu lasi niciun gand rau sa te atinga.

Fecioara

Se anunta cam multa tensiune, dar nu pentru ca se va intampla ceva iesit din comun, ci pentru ca rudele partenerului de viata vin in vizita.

Balanta

Un weekend de vid pentru tine si cei apropiati. Ati acceptat invitatia cuiva din cercul de prieteni si plecati de acasa increzatori.

Scorpion

Nu te grabi si nu face miscari bruste, pentru ca te poti rani. Astrele nu au semne bune in privinta eventualelor accidentari, asa ca trebuie sa ai grija.

Sagetator

Soarele are grija ca ultimele zile din an sa fie deosebite pentru tine si cei de pe langa tine. Asa ca daca cineva vrea sa se distreze trebuie sa stea in preajma ta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 27 decembrie, #horoscop 28 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic