Horoscop de weekend: 28-29 decembrie 2013

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 08:00
2675 citiri
Horoscop de weekend: 28-29 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Din cand in cand este bine sa te alaturi "multimii". Fa un plan pentru o intalnire cu prieteni mai vechi. A trecut ceva timp de cand nu i-ai vazut, iar weekendul acesta este momentul potrivit.

Varsator

Desi sunt zile libere, te ocupi de ceva ce tine de locul de munca. Partea buna este ca saptamana urmatoare o sa primesti o recompensa.

Pesti

Stai mai mult in preajma familiei. Membrii mai tineri iti cer o favoare si lasi orice altceva deoparte si te pui in slujba lor.

Berbec

Vrei sa atragi atentia cuiva si faci tot ceea ce poti pentru a iesi in evidenta. Ai grija sa nu exagerezi si sa ii deranjezi pe cei din jur.

Taur

Furi startul unei competitii. Trisezi, iar acest lucru nu va ramane netaxat de prietenii tai care se vor plange ca au fost inselati.

Gemeni

Esti nerabdator sa pleci de acasa. Ai planuit de multa vreme aceasta calatorie si ai multe emotii. O sa te distrezi.

Rac

Daca vrei sa primesti cadoul dorit, nu uita sa le spui celor din jur. Nu pot ghici in stele ce vrei sa iti cumpere. Macar ofera-le indicii.

Leu

Le spui prietenilor ceva ce pana acum ai tinut secret. Vor avea multe intrebari, asa ca asteapta-te la cateva ore de interogatoriu. Astrele te fac sa faci marturisiri.

Fecioara

Doua zile de liniste. Nu ti-ai facut niciun plan tocmai pentru ca vrei sa stai acasa si sa dormi. Sambata asa se va intampla, insa duminica o sa primesti musafiri.

Balanta

Te plictisesti ingrozitor. Trebuia sa pleci undeva, insa a intervenit ceva si esti nevoit sa ramai acasa. Toti colegii vor povesti ce au facut in weekend, insa tu nu ai ce detalii sa oferi.

Scorpion

Ai o imaginatie bogata si zilele acestea si faci o multime de declaratii surprinzatoare. Inca putin si prietenii banuiesc ca nu te simti bine.

Sagetator

Vrei sa iei o pauza de la tot ceea ce inseamna rutina in viata ta si sa faci ceva ce nu te caracterizeaza. Descoperi o noua pasiune si chiar un hobby interesant.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 28 decembrie, #horoscop 29 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic