Horoscop de weekend: 28-29 mai 2016

Sambata, 28 Mai 2016, ora 06:09
4948 citiri
Horoscop de weekend: 28-29 mai 2016
Foto: Arhiva/Ziare.com

Gemeni

Indiferent daca alegi sa petreci weekendul in casa sau in aer liber, buna dispozitie va fi cu tine tot timpul. Vei avea parte de aventura din plin, poate si ceva adrenalina, asa ca ai ce pune la cutiuta cu amintiri placute.

Rac

Diminetile de weekend le vei petrece mai mult singur, in liniste. Ai nevoie de ele pentru a te regasi si relaxa, pentru a-ti recapata echilibrul. Rar ai acest lux, asa ca vei profita la maximum. Daca nu-ti permiti acest lux, incearca macar sa te implici in activitati care iti aduc placere, care sa te incarce cu energie pentru noua saptamana.

Leu

Azi vei fi inconjurat de oameni extraordinari. Poate ii vei intalni in timpul unei calatorii, poate la birou, daca obisnuiesti sa muncesti si in weekend, poate iti vor bate chiar la usa. Duminica va fi o zi dedicata socializarii. Tu insuti vei cauta sa comunici cat mai mult si cu foarte multa placere.

Fecioara

Ai mare grija la asteptarile pe care le ai de la ceilalti. Zilele acestea ai putea ajunge la niste cote ridicol de inalte si deloc rezonabile. Iti doresti lucruri pe care nu ai cum sa le ai, iar dezamagirile risca sa fie si ele mari. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant. Cauta compania unei persoane in care ai incredere si care te pretuieste, care sa te ajute sa vezi lucrurile obiectiv.

Balanta

Seful sau superiorul iti va cere lucruri de-a dreptul imposibile, chiar si in weekend. Nu esti magician si nici Superman. Incearca insa sa te achiti de sarcini cat mai bine si dedicarea ta va fi apreciata.

Scorpion

Weekendul se anunta unul aventuros, cu consecinte pe termen lung si impresii pe masura. Fii pregatit pentru actiune, mai ales duminica. Chiar daca nu ti-ai facut planuri, acestea se vor contura din mers. Fii deschis si pregatit sa te bucuri de ceea ce urmeaza.

Sagetator

Desi e weekend, datoria te cheama. Iti strica toata buna dispozitie faptul ca trebuie sa te achiti de niste (mici) responsabilitati, pentru ca planuisei timp petrecut cu familia. Incearca sa-ti pastrezi cumpatul, in niciun caz nu-ti varsa nervii la munca, pentru ca vei avea numai de pierdut. Gaseste-ti alt "sac de box".

Capricorn

Asa optimist cum esti, nimic nu-ti poate sta in cale daca ti-ai pus ceva in cap. Weekendul e favorabil unor initiative in plan personal. Poate iti descoperi un talent ce pana acum n-a vrut sa iasa la iveala.

Varsator

Ti-ai propus sa lucrezi un pic la capitolul sanatate, sa-ti dezvolti un talent sau sa lucrezi la un proiect de afaceri, insa observi ca pasii nu vin de la sine. Asta, deoarece inca te temi, avand in trecut niste experiente nu tocmai placute. Fa pace cu tine, treci peste aceste incidente si lucrurile vor evolua altfel.

Pesti

Weekendul acesta ti se cere sa cobori din sferele inalte, sa accepti provocarea de a sta cu picioarele pe pamant. Ti se vor testa abilitatile practice. Rezista pornirii de a fi arogant si fii foarte atent cum comunici, inclusiv la nuante.

Berbec

Sunt doua zile pline de provocari: incerci sa impaci setea de creativitate, de aventura si de romantism cu responsabilitatile pe care le ai din plin. Incearca sa gasesti un echilibru. Cu putin efort, vei putea.

Taur

Esti mai cu seama atras in acest weekend de noi oportunitati pe care le vezi clar. Preferi sa te dedici lor decat familiei. Vei avea de castigat daca abordezi lucrurile intr-o maniera neconventionala. Dai dovada de o ambitie la cote inalte.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 28 mai, #horoscop 29 mai, #horoscop zilnic, #horoscop 2016, #horoscop weekend mai , #horoscop zilnic