Horoscop de weekend: 28-29 octombrie 2017

Sambata, 28 Octombrie 2017, ora 08:02
6060 citiri
Horoscop de weekend: 28-29 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Te intorci cu gandul in locuri speciale pentru tine si vrei sa le revezi. Propui cuiva sa te insoteasca, dar nu insista daca la inceput refuza. Va fi chiar mai bine pentru tine sa te bucuri in liniste de aceste meleaguri.

Sagetator

Te amuza intreg weekendul stangacia cuiva din familie. Va fi multa distractie si se anunta chiar si un drum, dar nu foarte departe de casa. Vei reusi sa te si odihnesti.

Capricorn

Vechi amici vin in vizita si te ajuta la treburile casnice. Pe langa munca, o sa va si simtiti foarte bine. Va fi ca o tabara cu cei mai buni prieteni. Intelegi cat de importanti sunt acesti oameni pentru tine.

Varsator

Vremea iti strica planurile pentru aceasta perioada, dar gasesti rapid o solutie pentru a profita din plin de cele doua zile libere. Cineva va fi uimit de pregatirile facute si te va lauda. Te-ai putea obisnui cu aceasta postura.

Pesti

Afli ceva ce practic te va lumina. Nu te gandeai la asa ceva, dar acum incep sa ti se rezolve anumite enigme. Te declari fericit in acest moment si te gandesti cu entuziasm la ceea ce va urma. Se anunta doua zile foarte interesante pe plan personal.

Berbec

Chiar atunci cand te simti singur prietenii iti fac o surpriza. Nu este nevoie sa le spui ceva pentru ca ei sa stie cand trebuie sa isi faca simtita prezenta, dar nici nu exagereaza si nu te sufoca. Soarele si Pluto fac echipa in aceasta perioada pentru tine.

Taur

Parca ai inchis ochii atunci cand erai copil si cand i-ai deschis te-ai trezit matur. Se intampla ceva ce te face sa realizezi punctul important al vietii tale in care te afli si ca trebuie sa iei niste decizii responsabile. Lasa deoparte copilariile, macar pentru putin timp.

Gemeni

Desi se apropie iarna tu ai atat de multa energie incat simti ca este abia inceputul verii. Se intampla ceva in viata personala ce te face sa te simti ca o pasare libera sa zboare unde vrea, cand vrea.

Rac

Scoti la suprafata niste sentimente pe care le-ai tinut multa vreme inchise. Lamuresti niste chestiuni cu unele persoane apropiate si te simti eliberat. Duminica va fi o zi dedicata familiei.

Leu

Te arunci in valuri fara sa te temi ca apa este prea mare. Te lasi putin purtat de ganduri, sentimente si destin, fara sa iti mai calculezi fiecare pas inainte. Aveai nevoie de putina aventura.

Fecioara

Nu exista obstacol de care nu poti trece. Pluto iti ofera forta fizica, in timp ce Luna se concentreaza pe psihicul tau. Vor fi doua zile in care vei rezolva niste chestiuni care te macinau de ani de zile.

Balanta

Esti foarte secretos cu planurile pentru acest weekend, pentru ca nu doresti sa fii deranjat de nimeni. Preferi sa stai singur, sa te odihnesti si poate doar cu familia sa iei parte la cateva activitati.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop weekend, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic