Horoscop de weekend: 29-30 octombrie 2016

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 07:13
10234 citiri
Horoscop de weekend: 29-30 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

O persoana pe care abia o cunosti iti face o propunere pentru a te asocia in privinta dezvoltarii unui proiect dintr-un domeniu care va intereseaza pe amandoi.

Sagetator

Nu pui in aplicare nici macar jumatate din planul facut pentru aceste doua zile. "Vinovat" va fi partenerul de viata care o sa iti faca o surpriza si te va duce intr-un loc in care iti doreai de multa vreme sa ajungi.

Capricorn

Esti foarte popular in randul unor copii din familie, care vor sa petreaca mult timp in preajma ta. Nu te astepta la niciun pic de odihna in acest weekend.

Varsator

Ai o sarbatoare in familie si trebuie sa fii prezent. Esti nemultumit, pentru ca prietenii te invitasera in oras, intr-un local deschis de curand.

Pesti

Weekendul vine cu o multime de activitati care te vor tine in casa. Daca vrei sa te intalnesti cu grupul tau de amici, cel mai bine ar fi sa inviti cativa la tine acasa.

Berbec

Nu incerca sa pacalesti pe cineva daca nu te simti bine undeva. Mai bine fii sincer si spune-le exact de ce vrei sa pleci cat mai repede. Astfel, ii scutesti si pe ei de griji, dar si pe tine de chin.

Taur

Adresezi cuiva o intrebare foarte grea. De raspunsul sau depinde ceea ce o sa faci tu in continuare. Weekendul este favorabil pentru activitatile casnice, dar si pentru planuri de viitor.

Gemeni

Te asteapta o surpriza frumoasa in aceste zile si va avea loc la tine acasa. Are legatura cu familia. Multumeste-i Soarelui pentru asta, dar si planetei iubirii.

Rac

Apar niste discutii neplacute cu partenerul de viata. Nu uita ca bazele unei comunicari eficiente se pun prin dialog si intelegere reciproca. Se iveste o situatie care iti va solicita diplomatia.

Leu

Esti foarte tacticos si atent la pasii facuti. Ceva te face sa zambesti mai mult ca de obicei si te relaxezi dupa o perioada de agitatie. Iti inviti prietenii in vizita.

Fecioara

Esti binedispus pentru ca mergi la cumparaturi. Nu acelasi lucru se poate spune si despre partenerul de viata, care considera ca arunci banii pe fereastra, pentru ca nu aveti nevoie acum de acele lucruri.

Balanta

Esti foarte fericit si ai tendinta de a-ti suna toti cunoscutii pentru a-i anunta de vestea cea mare. Este atat de important incat ai nevoie de cateva momente pentru a procesa informatia.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 29 octombrie, #horoscop 30 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic