Horoscop de weekend: 30-31 august 2014

Duminica, 31 August 2014, ora 08:43
5001 citiri
Horoscop de weekend: 30-31 august 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Prima parte a weekendului o petreci pe drumuri. Abia duminica te poti gandi sa te odihnesti putin, dar inspre seara. Din punct de vedere personal, lucrurile se vor imbunatati intre tine si partenerul de viata.

Balanta

In jurul tau va fi o atmosfera placuta. Vei petrece momente speciale in compania unor oameni dragi. Vin in vizita rude care locuiesc la sute de kilometri distanta.

Scorpion

Nu vor fi schimbari prea mari in privinta planurilor facute pentru aceste doua zile. O sa pleci din oras in cautarea unui loc in care sa te recreezi.

Sagetator

Nu te poti concentra asupra a ceea ce se intampla acum, pentru ca gandul iti zboara la sedinta de saptamana viitoare. Ai emotii, pentru ca urmeaza sa faci o prezentare esentiala pentru drumul tau in cariera.

Capricorn

Vei cheltui destul de multi bani, dar o faci pentru ceva care merita. Achizitionezi niste lucruri care iti vor fi de ajutor in perioada ce vine.

Varsator

Aminteste-ti ca graba strica treaba si ar fi cazul sa o iei usor cu tot ce ai pe lista. Adevarul este ca programul este incarcat si nu are cine sa te ajute.

Pesti

Sambata dimineata ai ceva de munca din cauza ca partenerul de viata a ignorat sarcinile casnice. Duminica o sa iti iei revansa, tu vei sta, iar el/ea va munci.

Berbec

Te prefaci ca nu iti pasa de ceea ce spune un amic, care in ultima vreme te-a barfit, dar acum iei atitudine. Lucrurile se vor aseza in favoarea ta. Uranus te influenteaza mai mult decat de obicei.

Taur

Gelozia pune stapanire pe tine, dar fara motiv. Te enerveaza orice prezenta de langa sot/sotie, iar vorbele tale il vor rani pe acesta.

Gemeni

Relatia cu parintii si membrii tineri ai familiei se imbunatateste. Esti mai calm, mai temperat si spui ceva abia dupa ce te gandesti foarte bine.

Rac

Primesti niste bani la care nici nu mai visai. E vorba despre o datorie veche pe care o trecusei deja la pierderi. Te poti rasfata la cumparaturi.

Leu

Soarele aduce in jurul tau persoane pe care le iubesti si alaturi de care iei parte la activitati relaxante. Nu iti pasa de datorii sau de problemele de zi cu zi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 30 august, #horoscop 31 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic