Horoscop de weekend: 30-31 decembrie 2017

Sambata, 30 Decembrie 2017, ora 07:05
4750 citiri
Horoscop de weekend: 30-31 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Esti cam irascibil din cauza a ceva ce nu iese asa cum ai planuit. Invata sa iti controlezi iesirile de acest gen, pentru ca vei strica sfarsitul de an al prietenilor.

Varsator

Te lasi influentat de atmosfera placuta creata de cativa prieteni si visezi cu ochii deschisi. Cineva va fi si mai prins decat tine si o faca niste planuri ce pentru unii par desprinse din filmele SF.

Pesti

Este o perioada buna pentru iubire si pentru a-ti lasa imaginatia sa zboare. Vrei sa faci o declaratie unica, fa-o. Vrei sa surprinzi pe cineva? Acum este momentul.

Berbec

Rezolvi niste chestiuni pe care le-ai tot amanat de ceva timp. Te intalnesti cu niste oameni pe care i-ai evitat doar pentru ca nu ii cunosteai foarte bine. Descoperi in ei persoane deosebite.

Taur

Cauti acul in carul cu fan. Cineva iti da un indiciu despre un cadou pe care urmeaza sa il primesti si tot weekendul vei fi cu gandul la acest aspect.

Gemeni

Iei parte la o petrecere la care lucrurile vor evolua intr-o directie nebuneasca pentru mai multe persoane. Anul se incheie cu voie buna si distractie.

Rac

Alergi prin oras pentru ultimele pregatiri pentru sfarsitul anului. Lista e lunga si o sa ai mult de umblat. Apoi, urmeaza pregatirea casei pentru petrecere.

Leu

Ai emotii mari in aceasta perioada. Ceva se asaza cum sperai sau se clarifica niste lucruri care iti incurcau programul. Astepti semne din partea cuiva, dar si tu trebuie sa faci pasi in directia dorita.

Fecioara

Partenerul de viata este ca un titirez. Munceste incontinuu pentru a se asigura ca sfarsitul anului va prinde acolo unde va doriti amandoi. Surpriza planuita va fi peste asteptarile tale.

Balanta

Cu trupul esti acolo unde sunt toti cei din cercul de prieteni, dar gandul iti zboara in cu totul si cu totul alta parte. Este destul de periculos jocul in care intri.

Scorpion

Scoti la iveala un talent ascuns si pe care il vei folosi destul de mult in perioada urmatoare. Cineva chiar va vrea sa invete de la tine cateva trucuri in acest sens.

Sagetator

In sfarsit, ajungi unde iti doreai. Ai planificat de multa vreme aceasta deplasare si ai planul facut pe ore. Cel putin la inceput, pentru ca la destinatie nu il vei mai respecta.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 30 decembrie, #horoscop 31 decembrie, #horosocop decembrie , #horoscop zilnic