Horoscop de weekend: 30-31 mai 2015

Duminica, 31 Mai 2015, ora 09:00
4686 citiri
Horoscop de weekend: 30-31 mai 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Pui mai mult pret pe infatisare si te gandesti la o schimbare de look. Consideri ca meriti un mic rasfat si te lasi pe mana unor profesionisti.

Rac

Ajungi in centrul atentiei datorita unui anunt pe care l-ai facut. Trebuie sa te pregatesti de musafiri pentru ca nu putini vor fi cei care vor sa discute cu tine despre asta.

Leu

Respecti oamenii din jurul tau, dar atunci cand cineva intrece limita nu eziti sa il pui la punct. Dupa ce treci de acest incident te poti bucura linistit de zilele libere.

Fecioara

Tanjesti dupa momentele in care te intindeai la vorba cu prietenii, asa ca pui totul la punct pentru ca acest weekend sa fie unul deosebit. O iesire la iarba verde pentru un gratar va fi perfecta.

Balanta

Observi ca usor-usor un amic se indeparteaza de tine si nu intelegi motivul. Ii telefonezi pentru a discuta acest aspect care nu te lasa sa te linistesti.

Scorpion

Pui la punct detaliile pentru un eveniment foarte important pentru tine si apropiati. Fie ca e vorba despre ceva festiv, fie ca este o mica escapada la munte sau mare, tu esti fericit.

Sagetator

Oferta partenerului de viata pentru petrecerea zilelor libere ti se pare mult mai interesanta decat ceea ce aveai tu in gand si te pui imediat pe facut bagaje.

Capricorn

Vei fi recompensat petru ajutorul oferit cuiva acum multa vreme. Abia iti amintesti despre ce este vorba si esti impresionat de faptul ca omul respectiv nu a uitat favoarea.

Varsator

Intri in contact cu niste persoane care impartasesc aceleasi principii si valori ca si tine si te gandesti serios sa incepi un proiect personal impreuna cu acestea.

Pesti

Te-ai inconjurat de oameni dragi si impreuna luati parte la niste activitati relaxante, asigurandu-va ca va incarcati bateriile pentru perioada urmatoare. Se anunta una aglomerata si iti prinde bine odihna de acum.

Berbec

Incepi sa fii putin mai optimist cu privire la viata ta sentimentala. Sinceritatea cu care l-ai abordat pe partenerul de viata il face pe acesta sa se conformeze cerintelor tale.

Taur

Zilele acestea esti foarte ocupat de situatia financiara si incepi sa cauti solutii pentru ca aceasta sa se imbunatateasca. Un amic iti ofera o solutie la care nu te-ai fi gandit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic