Horoscop de weekend: 31 august-1 septembrie 2013

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 08:00
2648 citiri
Horoscop de weekend: 31 august-1 septembrie 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

Prima zi de weekend va fi plictisitoare. Nu se anunta nimic iesit din comun. Pe cat de linistit esti sambata, pe atat de agitat o sa fii duminica. Se anunta musafiri.

Balanta

Ti-ai facut de mai multa vreme planurile pentru aceste doua zile si nu vrei sa auzi de o schimbare. Hotararea ta o sa duca la o mica neintelegere cu partenerul de viata.

Scorpion

Dupa cateva saptamani ajungi, in sfarsit, unde doreai. O sa fii dezamagit. Te asteptai sa gasesti ceva mult mai interesant aici.

Sagetator

Ca niciodata, weekendul acesta nu ti-ai facut niciun plan si astepti sa vezi ce se intampla. Credeai ca scapi? Nici vorba. Se vor gasi rude care sa isi faca simtita prezenta.

Capricorn

Nu vrei sa auzi nimic legat de deplasari sau alte drumuri. Vrei sa petrecei sambata si duminica in linistea caminului tau.

Varsator

Tu vrei intr-un loc, iar cel drag in alta parte. Daca nu va puneti de acord, o sa ajungeti sa petreceti timpul liber acasa.

Pesti

Vrei sa pierzi vremea fara sa faci nimic. Te intinzi in pat si inchizi telefonul. O sa descoperi cat de bine iti este cand nu se aude nimic.

Berbec

O sa te incarci cu energie pozitiva azi si maine. Te intalnesti cu oameni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Taur

In interiorul tau se da o lupta. O parte din tine ar pleca cu prietenii la picnic, iar o alta parte ar vrea sa stea acasa cu cel drag.

Gemeni

Nu tii cont de opinia unui amic si faci doar ceea ce vrei. Pana la urma o sa ii dai dreptate si o sa regreti ca nu ai fost putin mai ascultator.

Rac

Tanjesti dupa o iesire in oras cu vechii prieteni, asa cum era acum multa vreme. Dai cateva telefoane si incerci sa ii strangi pe cei apropiati.

Leu

Ai promis cuiva ca il ajuti cu ceva, asa ca nu iti face alte planuri pentru acest weekend. Oricat de obosit esti, cuvantul dat trebuie respectat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 31 august, #horoscop 1 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
31 aug a fost ieri. Ce faceti? Ce n-ati publicat ieri,