Horoscop de weekend: 31 mai - 1 iunie 2014

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 08:01
3406 citiri
Horoscop de weekend: 31 mai - 1 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ai planuri stabilite de acum cateva luni pentru acest weekend si nu vrei sa le schimbi pentru nimic in lume. Ai pus la punct fiecare detaliu si esti pregatit sa te distrezi.

Rac

Luna iti transmite emotii cum nu ai simtit de multa vreme. Petreci cateva clipe in sanul familiei si va amintiti de evenimente ce au avut loc acum cativa ani.

Leu

Ai nevoie de mai multa diversitate in viata ta, iar cel de langa tine detine solutia perfecta. O sa te incante ideea sa si plecati imediat la drum.

Fecioara

Esti foarte indragostit si visezi cu ochii deschisi la clipele in care o sa stai numai cu partenerul de viata. Te comporti ca un adolescent.

Balanta

O persoana din anturajul tau te influenteaza foarte mult si din cauza aceasta o sa iei decizii care nu te caracterizeaza. Din fericire, ai prieteni foarte buni care se vor lupta sa te aduca pe drumul cel bun.

Scorpion

Ai foarte multa energie si vrei sa o consumi intr-un fel care sa te faca sa te simti cel mai bine. Organizezi o iesire in aer liber cu prietenii.

Sagetator

Esti foarte optimist si ii incanti pe toti cei care intra in contact cu tine. In ciuda faptului ca sotul/sotia vrea sa petreaca weekendul in liniste, tu esti foarte agitat.

Capricorn

Obtii niste beneficii la care nu te gandeai si ajungi la concluzia ca noii tai prieteni iti aduc multe avantaje. Iti urmaresti interesul si faci cateva mutari importante.

Varsator

Urmeaza-ti instinctul. Daca simti ca ceva nu evolueaza catre un punct bun pentru tine, fa o schimbare cat mai repede.

Pesti

Mergi in vizita la cineva care insista de luni de zile sa il onorezi cu prezenta. O sa regreti ca nu te-ai dus de mai multa vreme, pentru ca te distrezi de minune.

Berbec

Te incurci in detalii, pentru ca nu ai fost atent la niste discutii. Acum regreti, insa nu ai timp de pierdut cu astfel de neplaceri. Pune-te repede pe treaba, pentru ca doar asa mai poti salva ceva.

Taur

Nu devia de la drum si de la programul tau, pentru ca altfel nu o sa termini tot ceea ce ai de gand sa faci in weekendul acesta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 31 mai, #horoscop 1 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic