Horoscop de weekend: 4-5 august 2012

Duminica, 05 August 2012, ora 08:42
2459 citiri
Horoscop de weekend: 4-5 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Zilele acestea vei avea parte de cateva momente incantatoare. O sa fii extrem de agitat, dar tot efortul va merita pentru ca vor fi cateva surprize demne de povestit mai tarziu.

Fecioara

Rudele iti fac o surpriza si vin in vizita, insa intr-un moment nu tocmai bun pentru ca ai ceva de lucru si nu iti permiti sa pierzi timpul cu ei. Incearca sa nu le spui direct ca te incomodeaza, pentru ca risti sa ii jignesti.

Balanta

Descoperi detalii esentiale despre ceva ce te intereseaza de multa vreme. Nu te asteptai tocmai la asa ceva si ramai fara cuvinte. Ai grija cui si ce spui de acum inainte.

Scorpion

Nu suporti sa stai deloc singur si imediat ce te-ai vazut singur in casa iti chemi tot cunoscutii. O sa fie o adevarata petrecere pentru ca multi spun ca nu vin, dar te surprind.

Sagetator

Casa dragostei va fi pusa sub lupa. Ai grija la fiecare miscare pe care o faci pentru ca si o simpla discutie cu o persoana de sex opus poate fi considerata suspecta de partenerul de viata.

Capricorn

Te-ai hotarat sa pleci undeva si nimic nu te poate retine. Oricat ar incerca cel drag sa te convinga sa va deplasati in alta parte, tu ai propria idee si o sustii.

Varsator

Esti foarte incapatanat, insa in aceste zile asta nu iti va fi de ajutor pentru ca refuzi sa faci ceva ce te-ar putea ajuta pe viitor. O sa regreti alegerile de acum, dar o sa iti inveti lectia.

Pesti

Nu te lasi induplecat de rugamintile cuiva de a-l insoti undeva. Tu vrei sa te odihnesti si nu accepti sa iti strici planurile pentru moftul cuiva. Ba chiar te enerveaza si ii arati clar ca vrei sa te lase in pace.

Berbec

Sambata va fi ceva mai multa plictiseala, insa duminica o sa ai multe de facut. Este posibil sa pleci intr-o vizita, cel mai probabil la rude.

Taur

Luna o sa isi exercite puterea asupra relatiilor, dar intr-un sens bun. Asta inseamna ca vei relua discutiile cu prieteni mai vechi si stabiliti o iesire in oras.

Gemeni

Casa romantismului va fi pusa in prim plan. O sa faci ceva deosebit pentru cel drag. Va fi cu totul si cu totul inedit in asa fel incat la inceput nu te va crede nimeni.

Rac

Nu promite nimic daca stii ca nu o sa te poti tine de cuvant. Mai bine dezamagesti putin acum decat mai mult mai tarziu. Ai grija sa nu faci niciun pas gresit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop weekend , #horoscop zilnic