Horoscop de weekend: 4-5 octombrie 2014

Duminica, 05 Octombrie 2014, ora 08:00
4665 citiri
Horoscop de weekend: 4-5 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

O problema sentimentala mai veche revine in atentie odata cu o intalnire intamplatoare cu cineva. Esti putin dat peste cap si ai nevoie sa stai cateva clipe singur pentru a-ti pune ordine in ganduri.

Scorpion

Esti impulsiv si din cauza unei neintelegeri o sa tipi cam mult. Pana la urma totul se va rezolva dupa ce o persoana din anturaj descopera ca e vorba despre o greseala aparuta din lipsa de comunicare.

Sagetator

Ai parte de o declaratie de dragoste iesita din comun facuta in compania mai multor oameni ceea ce face totul si mai emotionant. Abia o sa iti poti stapani lacrimile.

Capricorn

Totul capata o noua nuanta in viata ta. Devii mult mai atasat de oamenii din jur si te comporti mai frumos, lucru care pana de curand nu s-a intamplat. Intr-o clipa te-ai schimbat cu totul.

Varsator

Achita-ti datoriile mai vechi, pentru ca poti fi catalogat neserios si nimeni nu mai risca sa te ajute atunci cand o sa ai nevoie. Este esential sa ajungi la zi cu acestea.

Pesti

Incercand sa amani ceva te pacalesti singur. Nu vei scapa si iti prelungesti momentele incarcate de tensiune. Pune piciorul in prag si fa totul asa cum trebuie. In cele doua zile de weekend o sa ai timp de tot.

Berbec

Arata-i partenerului de viata ca esti alaturi de el si ca il pretuiesti la adevarata valoare. Planeta iubirii te ajuta sa gasesti cea mai buna solutie prin care sa ii demonstrezi aceste lucruri.

Taur

Sambata te ocupi de cateva chestiuni ce tin de viata personala si care nu mai suporta amanare. Esti plin de energie si idei, dar iti lipseste timpul pentru a te ocupa de toate. Delega cateva sarcini.

Gemeni

Nu ii ignora pe cei de langa tine chiar daca esti foarte ocupat. Atitudinea ta ar putea fi interpretata drept ingamfare si risti sa devii tinta unor barfe.

Rac

Ramanand precaut si cu ochii in patru reusesti sa fentezi un pericol care te pandea. Marte te ajuta sa iti impunatatesti situatia financiara, pentru ca recuperezi niste bani din comisioane.

Leu

Faci planuri esentiale pentru viitorul tau. Esti in cautarea a ceva ce iti poate asigura un confort fizic, dar si psihic.

Fecioara

Te confrunti cu o situatie ciudata acasa. Ceva trebuie reparat, dar nu te pricepi. Nu risca. Mai bine apeleaza la un specialist. Odata rezolvata problema poti sa te relaxezi in oras cu prietenii sau la un film.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 octombrie, #horoscop 5 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic