Horoscop de weekend: 5-6 iulie 2014

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 08:45
3376 citiri
Horoscop de weekend: 5-6 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Va fi un weekend de senzatie pentru cineva din familie si te bucuri foarte mult pentru el, deoarece este un lucru pe care il astepta de multa vreme.

Leu

Te simti ca un campion, pentru ca punctezi o reusita iesita din comun. Este si o perioada buna pentru a face mai mult sport.

Fecioara

Incerci sa depasesti rutina plecand intr-o mica escapada in afara orasului cu partenerul de viata. O sa va imbunatateasca relatia intima. Planeta iubirii o sa va ajute.

Balanta

Sarcina ta pentru sambata si duminica este sa iti limpezesti mintea de problemele de la birou si sa sa te odihnesti. Altceva nu ai voie sa faci.

Scorpion

Dezbati cu familia un subiect aprins, care a atras destul de multa atentie in ultima vreme. Incearca sa ramai ferm pe pozitii.

Sagetator

Soarele te va influenta foarte mult in acest weekend, ducand la decizii foarte bune pentru tine si apropiatii tai.

Capricorn

Nu te incurca in detalii si priveste esentialul. Altfel o sa stai prea mult timp ocupandu-te de lucruri neinteresante si care te vor costa din punct de vedere financiar.

Varsator

Te plimbi foarte mult. Astrele s-au asezat in asa fel incat iti induc o stare extraordinar de buna si o sa razi tot timpul. Si cei din jur vor fi bine dispusi.

Pesti

Esti inconjurat de prieteni foarte dragi. Sunt numai oameni in care ai incredere si pe care te poti baza la nevoie si de aceea este foarte confortabil.

Berbec

Faci programul pentru saptamana viitoare, insa o activitate de pe lista nu este pe placul cuiva din cercul de prieteni si incepeti o serie de negocieri.

Taur

Mercur te indeamna sa faci pasul pe care nu indrazneai pana acum. Prinzi curaj si totul se va termina mai bine decat ar fi crezut cei mai putin optimisti.

Gemeni

Esti pus pe glume astazi si maine. Faci o multime de farse, dar trebuie sa ai grija cu cine le pui in practica pentru a nu supara pe cineva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#Horoscop 5 iulie, #Horoscop 6 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic