Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop de weekend: 5-6 octombrie 2013

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 09:09
2493 citiri
Horoscop de weekend: 5-6 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Aveai planuri mari pentru acest weekend, insa din cauza vremii esti nevoit sa amani pentru o buna perioada ceea ce intentionai sa faci.

Scorpion

Intampini cateva probleme in gospodarie, deoarece nu te-ai ocupat la timp de ceva. De asemenea, nu uita ca la inceputul saptamanii trebuie sa achiti anumite facturi.

Sagetator

Sambata nu se va intampla nimic iesit in comun, insa duminica o sa fii mai mult pe drumuri. Partenerul de viata a planificat acest lucru.

Capricorn

Esti obosit, insa asta nu te opreste sa pui in practica ceva ce urmaresti de multa vreme. Primesti cateva telefoane de la persoane importante cu care colaborezi de ceva vreme.

Varsator

Pur si simplu intamplator te intalnesti cu o persoana foarte draga pe care nu ai vazut-o de multa vreme si va intindeti la discutii ore intregi.

Pesti

Te ocupi de niste acte ce tin de viata profesionala. Stai cu partenerul de viata mult timp ca sa analizati pana sa semnati aceste documente.

Berbec

Te sperie gandul ca trebuie sa pleci la drum, deoarece nu esti sigur pe ceea ce urmeaza sa intalnesti la destinatie.

Taur

Prea mult zgomot pentru nimic. Te agiti o zi intreaga din cauza a ceva ce afli de la o ruda, insa pana la urma duminica vei fi informat ca nu este nimic adevarat.

Gemeni

Nu reusesti sa ajungi la un numitor comun cu prietenii privind locul in care sa mergeti in acest weekend. Ar fi bine sa va grabiti ca sa nu pierdeti timpul fara rost. Data viitoare sa faceti din timp planurile.

Rac

Ajunge la urechile tale o informatie pretioasa pentru care unii chiar ar plati. Foloseste-te cum trebuie de aceasta, insa nu profita.

Leu

Vorba multa saracia omului. Discuta mai putin cu ceilalti weekendul asta si incearca sa bifezi mai multe activitati de pe lista.

Fecioara

Stai foarte bine din punct de vedere financiar si consideri ca este cazul sa iti faci un mic cadou. Dureaza putin pana te decizi, insa investia va fi foarte buna.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 5 octombrie, #horoscop 6 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic octombrie 2013 , #horoscop zilnic