Horoscop de weekend: 5-6 septembrie 2015

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 06:58
5715 citiri
Horoscop de weekend: 5-6 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Fecioara

Weekendul acesta l-ai rezervat pentru prieteni, dar cateva rude iti strica planurile. O sa te agiti foarte mult incercand sa ii multumesti pe toti.

Balanta

Participi la niste negocieri care ar putea sa iti mareasca veniturile, dar nu au legatura cu locul de munca. Esti foarte entuziasmat de propunerile pe care le primesti.

Scorpion

Este o perioada perfecta pentru plimbari, mai ales drumetiile, daca esti genul de persoana amatoare de astfel de senzatii. Cineva iti recomanda o zona superba si abia astepti sa ajungi acolo.

Sagetator

Analizezi evenimente din trecut pentru a fi sigur ca nu repeti niste greseli si nu iti strici buna dispozitie. Partenerul de viata iti ofera o idee pe care, daca o pui in practica, nu ai cum sa dai gres.

Capricorn

Esti foarte mandru de tine si simti nevoia sa fii laudat. Complimentele nu vor intarzia sa apara, iar la sfarsitul weekendului o sa te declari foarte multumit.

Varsator

Pentru a incepe activitatea dorita ai nevoie de multa putere, iar Pluto iti ofera forta necesara. Face echipa cu Uranus, care te inspira pentru a lua cele mai bune decizii.

Pesti

Ai ocazia sa iti etalezi un talent pe care l-ai tinut destul de ascuns pana acum. O sa faci senzatie cu ceea ce creezi si te poti gandit chiar la o afacere pentru viitor.

Berbec

In prima parte a weekendului te odihnesti, pentru ca ai ajuns la o limita. De cateva zile trebuia sa spui stop si ai insistat sa termini tot ce aveai in lucru.

Taur

Saturn te aduce cu picioarele pe pamant. In ultima vreme ai facut tot felul de planuri si planificari care nu pareau legate de realitate si era nevoie de o revenire la prezent.

Gemeni

Apar semne bune cu privire la o afacere inceputa de curand. Oamenii pe care i-ai cunoscut recent se dovedesc a fi de incredere si te poti baza pe ei.

Rac

Jupiter te face foarte optimist, chiar mult prea mult. Chiar daca planurile tale vor fi date peste cap total de o problema de ultim moment, tu consideri ca se afla sigur ceva bun in asta.

Leu

Nu te astepta la liniste, calm sau relaxare, pentru ca o sa fii agitat de sambata dimineata pana duminica seara. Poate la inceputul saptamanii viitoare vei reusi sa dormi cateva ore.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 5 septembrie, #horoscop 6 septembrie, #horoscop zilnic, #septembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic