Horoscop de weekend: 6-7 august 2011

Duminica, 07 August 2011, ora 10:44
2028 citiri
Horoscop de weekend: 6-7 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Nevoia de aventura si de nou iti va fi satisfacuta in aceste zile, cand vei fi invitat sa iei parte la un eveniment organizat in aer liber. Timp de cateva ore, distractia va fi garantata.

Fecioara

Rugaciunile ti-au fost ascultate si a cam dat norocul peste tine. Ti se indeplineste o dorinta si parca nimic altceva nu mai conteaza. Gandul ca luni ai de predat un proiect te lasa rece.

Balanta

Simti nevoia unei pauze si te-ai hotarat ca in acest weekend sa ignori cu totul lumea din jur si sa iti inchizi telefonul. Nici macar televizorul nu il suporti deschis.

Scorpion

Dispui de foarta multa energie, insa nu ai idee ce poti sa faci ca sa o consumi. Stai linistit, ca prietenii tai stiu si vor pune la cale o iesire la iarba verde.

Sagetator

Stilul tau de viata te-a cam obosit in ultima vreme. Daca nu vrei sa clachezi, fa o pauza, macar in acest weekend. Mergi intr-un loc in care te simti linistit sau pur si simplu stai in casa si dormi.

Capricorn

Nu ii mai asculta pe toti carcotasii din jur si fa ceea ce simti tu ca trebuie. In cazul in care vezi ca nu faci fata situatiei, cere un sfat familiei.

Varsator

Ai gresit fata de cineva in urma cu ceva timp si acum ai nevoie de ajutorul lui. Trebuie sa faci ceva deosebit ca sa fii iertat si apoi sa inveti singur ceea ce trebuie din intrega poveste.

Pesti

Ai asteptat de mult timp aceste doua zile libere si nu te mai gandesti la altceva. Din punct de vedere sentimental, va avea loc o schimbare in relatia cu partenerul de viata.

Berbec

Ai grija pe ce dai banii la cumparaturi. Poti sa ai impresia ca multe lucruri iti sunt necesare, insa evita sa arunci cu banii pe fereastra.

Taur

Ti s-a cerut sa iei o decizie importanta. Ar fi bine sa dai un raspuns cat mai repede, daca nu vrei ca ceilalti sa creada ca vei refuza si sa isi faca alte planuri.

Gemeni

Partenerul de viata te sustine si face tot posibilul pentru a-ti prelua din sarcini pentru ca tu sa te poti ocupa de ceva ce tine de locul de munca. Ai grija doar sa nu abuzezi de bunatatea sa.

Rac

Vremea placuta iti da impulsul de care aveai nevoie pentru a iesi din casa. O sa vezi ca va fi cea mai buna alegere pe care puteai sa o faci, pentru ca te vei distra foarte bine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic