Horoscop de weekend: 7-8 decembrie 2019

Duminica, 08 Decembrie 2019, ora 07:15
13969 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 decembrie 2019

Sagetator

Planifica-ti activitati de recreere alaturi de persoana iubita sau de copii. Este posibil ca de la bani sa apara cotroverse cu cei dragi. Tu esti econom si precaut in privinta cheltuielilor, insa ceilalti ar dori sa beneficieze mai mult de veniturile tale. Daca te gandesti putin pe indelete, vei reusi sa alcatuiesti un plan rezonabil de activitati care sa se incadreze minunat atat in programul tau si al celorlati, cat si in banii disponibili pentru acestea. Duminica ar fi bine sa te odihnesti.

Capricorn

Sambata este potrivita treburilor gospodaresti, amenajarii casei si pregatirilor pentru sarbatorile de sezon. Frumos este ca dispui si de suficienti bani, pentru a face pregatirile si aranjamentele necesare, exact cum iti doresti tu. Este posibil ca membrii familiei sa nu te sustina in planurile tale domestice. Totusi, asculta-le povetele sau doleantele si gandeste-te bine daca au dreptate. Duminica intervin chestiuni amoroase, dar evita emotivitatea si reactiile zgomotoase.

Varsator

Relatiile cu anturajul apropiat, rude sau prieteni, te solicita din plin la finalul acestei saptamani. Discutiile aprinse cu aceste persoane se tot repeta la intervale regulate de timp, de aceea depinde de tine sa le aplanezi si sa le conduci cu amabiliate. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema de luat in calcul. Duminica, astrele iti recomanda sa stai acasa, printre cei dragi. Planifica-ti treburi gospodaresti, distractia pentru sarbatorile de iarna, dar si vizite la rude si in locurile natale.

Pesti

Se intrezaresc cheltuieli diverse. Pe de o parte, ai nevoie de cumparaturi pentru casa, hrana, alte nevoi personale. Pe de alta parte, s-ar putea sa fii invitat la un prieten si trebuie sa cumperi un cadou. Totusi, cheltuieste cu masura si chiar evita intalnirile care presupun cheltuieli suplimentare. De la serviciu vin vesti legate de salarizare sau de schimbarea conditiilor de munca. Poate fi vorba de primirea unui bonus banesc de sarbatori, dar si de restrangerea activitatii profesionale.

Berbec

Capriciile pe care le demonstrezi zilele acestea iti creeaza neplaceri in relatiile cu ceilalti. Esti tentat sa dai vina pe orice si oricine numai pe tine nu. Cu toate ca nu iti dai seama, hiba este la tine. Controleaza-te, detaseaza-te de tot ce te inconjoara si ocupa-te pe indelete doar de tine. Iti sunt indicate plimbarile in aer liber, terapiile naturiste pentru ingrijirea trupului, dar si sufletului. Duminica, planifica-ti activitatile pentru intreaga saptamana care urmeaza.

Taur

Weekend-ul iti aduce momente excelente de a te linisti, departe de zgomotul cotidian. Sanatatea intregului organism este deficitara, insa cel mai mult te pot ajuta terapiile naturiste si odihna. Gandurile iti zboara la o noua abordare a vietii si situatiilor in care esti implicat. Pastreaza-ti realismul si traseaza-ti alte planuri de viitor. Duminica te vei simti mult mai bine si vei avea o cu totul alta viziune.

Gemeni

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prietenii. Se pare ca iti vei face planuri de vacanta alaturi de acestia, insa fii prudent la cheltuieli. S-ar putea sa fii nevoie sa cheltuiesti prea multi bani daca petreci mult timp in compania sau la indemnul acestor persoane. Duminica se recomanda odihna si detasare de tumultul cotidian. Atat sufletul, cat si trupul tau au nevoie de ingrijiri speciale, de aceea depune toate eforturile in acest sens.

Rac

Sambata se intrezaresc discutii aprinse cu sefii si intalniri cu persoane de vaza ale momentului. Vrei nu vrei, toata lumea te va urmari, putand astfel sa primesti remarci importante vizavi de prestatia ta socio-profesionala. Colaborarea cu ceilalti este deficitara in aceste zile, asa incat evita provocarile si implicarea in actiuni care presupun multe persoane. Duminica ti-ar prinde bine o iesire cu prietenii sau macar o discutie de taina cu cineva drag.

Leu

Sunt zile favorabile pentru a-ti modela gandirea si comunicarea. Pe de o parte, ai ocazii bune de a invata de la persoane experimentate in ale vietii, iar pe de alta parte se ivesc pe neasteptate activitati culturale de genul vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau participarea la un seminar pe teme filozofice. De asemenea, pot intra in sfera ta de interes cultura si civilizatia marilor popoare ale lumii contemporane.

Fecioara

Cheltuielile comune cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri iti dau mult de furca la sfarsitul acestei saptamani. Bilantul pentru ceea ce folosesti impreuna cu altii te nemultumeste pentru ca tu ai impresia ca oferi mai mult decat ti se inapoiaza. De retinut ca este doar o impresie. Tu ar trebui sa dozezi mai atent tot ce pui la bataie in orice tip de relatie. Duminica este favorabila rasfatului intelectual, fie lecturand o carte buna, fie conversand pe teme spirituale cu cei dragi.

Balanta

Zilele acestea iti aduc in atentie relatia cu partenerul de viata si colaborarile profesionale in care esti implicat. Pe de o parte, se pare ca membrii familiei iti ofera tot felul de sfaturi vizavi de situatia parteneriala in care te afli, insa pe de alta parte, si tu iti schimbi frecvent felul in care te porti cu ceilalti. Astfel, din cand in cand, apar neintelegeri si situatii tensionate care ingreuneaza bunul mers al proiectelor comune. Ai incredere ca toti cei din preajma ta iti vor binele.

Scorpion

Din cauza nefinalizarii unor documente sau activitati profesionale, se pare ca in aceste zile trebuie sa continui munca de la serviciu. Totusi, regandeste-ti programul de lucru, deoarece risti sa te epuizezi inutil. Colegii te provoaca, insa sefii te sustin discret. Sanatatea este vulnerabila pe segmentul capului, de aceea fii prudent si ingrijeste-te mai mult. Duminica se intrezaresc altercatii cu partenerul de viata, dar fereste-te sa vorbesti prea mult sau sa iei decizii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 7 decembrie, #horoscop 8 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic