Horoscop de weekend: 7-8 februarie 2015

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 08:01
5298 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Te bucuri de o perioada norocoasa. Vestile bune vin una dupa alta si telefonul nu se opreste din a suna. Nu te poti plange, dar parca ai nevoie si de cateva clipe de liniste.

Pesti

Cineva te invita in oras si daca de obicei accepti cu bucurie, acum privesti cu suspiciune marinimia de care da dovada. Iti pui cateva semne de intrebare.

Berbec

Castigi niste bani din ceva ce nu are legatura cu locul de munca si te gandesti la un rasfat pentru tine si familie. Cel mai la indemana este o iesire intr-o zona de distractie.

Taur

Esti intr-o forma de zile mari. Ai multa energie si stii exact cum sa o consumi in asa fel incat sa fie toata lumea multumita. Iti inviti prietenii intr-un loc surpriza.

Gemeni

Planeta iubirii te face foarte romantic, semn ca partenerul de viata s-ar putea sa se aleaga cu un cadou. Ai pus de multa vreme ochii pe ceva si mergi la sigur.

Rac

Cineva din cercul de prieteni intampina un moment dificil si cu totii va mobilizati pentru a-i fi alaturi. In rest, totul va decurge normal.

Leu

Ai o multime de idei si planuri pentru acest weekend, dar ceva ramas nerezolvat te impiedica sa le pui in practica. Cel putin in prima parte a celor doua zile libere.

Fecioara

Primesti un raspuns favorabil la o solicitare facuta acum ceva vreme. E un motiv perfect pentru a sarbatori. Chemi prietenii la tine sau mergeti la un restaurant.

Balanta

Ai gasit locul perfect pentru o mica vacanta, dar ai emotii, pentru ca nu esti sigur daca este si pe placul partenerului de viata. Cel drag va fi incantat.

Scorpion

Renunti la un lucru care aproape ca era lipit de corpul tau. Ai impresia ca ti-ai pierdut un bun prieten, dar cei dragi iti expun avantajele schimbarii din viata ta.

Sagetator

Cineva iti face o oferta pe care nu o poti refuza. Nu ai cum sa spui ca nu este pe placul tau. Este perfecta pentru ceea ce ai tu nevoie in aceste zile.

Capricorn

Primesti un cadou sau o veste buna de la cineva care nu este tocmai un prieten vechi, dar care in ultima vreme a fost omul pe care te-ai bazat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop februarie, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic