Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend: 7-8 octombrie 2017

Sambata, 07 Octombrie 2017, ora 07:17
5631 citiri
Horoscop de weekend: 7-8 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Nu inchide ochii atunci cand pornesti pe un drum nou. Daca este ales de tine, paseste cu incredere. Poti incerca sa inveti ceva nou, poate fi ceva total neasteptat si ce nu ai facut niciodata.

Scorpion

Nu pierde timpul cu activitati neproductive. Alege cu grija ceea ce faci si incearca sa culegi din tot ce faci doar partile bune. Opteaza pentru ceva care sa te ajute sa evoluezi ca om, care sa te imbogateasca sufleteste.

Sagetator

Cineva iti transmite informatii pe care le consideri neimportante acum. Ba chiar o sa consideri ca ti-ai pierdut timpul, dar la un moment dat acestea te vor ajuta sa iesi dintr-o incurcatura, chiar daca acum nu le acorzi atentie. Familia vrea sa petreci mai mult timp pe acasa si weekendul acesta este perfect pentru a petrece clipe minunate cu cei dragi.

Capricorn

Profita de ceea ce ti se intampla pentru a face ceva ce pana acum nu puteai. Opteaza pentru ceva nou. Lasa deoparte planurile si programul facut dinainte si fii spontan. Pleaca unde vezi cu ochii.

Varsator

Cauti solutii pentru a repara niste greseli mai vechi, dar si sa ierti ceva ce au facut altii. Este un moment bun sa iti inchei socotelile pentru a trece peste acest capitol si pentru a te ocupa cu atentie si drag de ceea ce urmeaza.

Pesti

Simti ca se pune presiune asupra ta pornind de la unele alegeri anterioare, dar realizezi ca nu este asa si apoi doar o sa te bucuri de ceea ce ti se intampla. Profita de toamna blanda si mergi in locuri care iti ofera energie.

Berbec

Este un weekend dedicat descoperirilor. Afli ceva nou despre oameni pe care credeai ca ii cunosti cu totul. Partea buna este ca sunt lucruri pozitive, fapte bune cu care acestia nu au vrut sa se laude, dar care spun multe despre felul lor de a fi. Incerci si o activitate pe care nu ai mai facut-o. Niciodata nu este prea tarziu.

Taur

O sa ai parte de momente linistite. S-a incheiat un capitol care te tinea cu sufletul la gura. Foarte multe energii din jurul tau te ajuta sa alegi drumul cel bun pentru a-l urma in perioada urmatoare. Romantismul nu este punctul tau forte, dar acum este momentul sa te gandesti la ceva deosebit pentru cel drag.

Gemeni

Nu iti convine nimic si te plangi de orice, pana intr-un moment cand realizezi ca exagerezi si iti schimbi total atitudinea. Nu vrei sa discuti despre motiv, ci doar sa te bucuri de cei dragi. De acum, urmeaza clipe foarte interesante.

Rac

Ai facut o alegere buna acum ceva timp si continua sa apara rezultatele pozitive. Te feliciti singur, asta pe langa laudele pe care le primesti din partea altora. Ai invatat ca micile greseli te pot ajuta sa evoluezi, daca inveti din ele.

Leu

Este o perioada buna pentru reevaluarea prioritatilor. Analizezi cu atentie unele aspecte si trebuie sa iti imparti timpul in asa fel incat sa impaci multe persoane. Puterea cuvintelor este deosebit de importanta in aceasta perioada. Alege-le cu atentie.

Fecioara

Se anunta putin haos in jurul tau, pentru ca vin in vizita prieteni cu multi copii si casa ta va arata ca un camp de razboi. Asigura-te ca duminica o sa o rezervi pentru odihna, pentru ca urmeaza o saptamana obositoare la birou.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 7 octombrie, #horoscop 8 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic