Horoscop de weekend: 8-9 august 2015

Duminica, 09 August 2015, ora 07:43
5504 citiri
Horoscop de weekend: 8-9 august 2015
Foto: Ziare.com

Leu

Nu lua decizii importante, pentru ca esti destul de obosit si este posibil sa nu iei o hotarare buna pentru tine. Cel mai bine ar fi sa amani cateva zile.

Fecioara

Intampini cateva probleme legate de locuinta, dar vina iti apartine in totalitate pentru ca nu le-ai rezolvat la timp. Dupa o evaluare corecta a lucrurilor notezi pe hartie ceea ce urmeaza sa faci si incepi treaba.

Balanta

Vor fi doua zile pline, cu multe vizite si drumuri in afara orasului. Te incanta foarte mult ceea ce o sa se intample si vei avea parte si de cateva peripetii. Ai grija sa ai benzina pentru a nu ramane blocat pe drum.

Scorpion

Vei fi inconjurat de o atmosfera foarte linistita, cum nu ai mai trait de ceva timp. Iti incarci bateriile intr-un loc nu foarte departe de casa, dar cu o semnificatie aparte pentru tine.

Sagetator

Ai parte de o satisfactie in legatura cu partea financiara. Primesti niste bani promisi de multa vreme. Inainte sa pleci la cumparaturi gandeste-te daca este cazul sa ii depui in fondul de economii pentru evenimentele urmatoare.

Capricorn

Nu lua decizii pripite chiar daca oferta din fata ta este tentanta. Analizeaza bine toate variantele de care dispui si abia cand esti 100% sigur spune concluzia la care ai ajuns.

Varsator

Se incheie o perioada de teste in care ai fost supus mai multor incercari. Astepti cu nerabdare rezultatul si simti ca minutele trec precum orele. Important este ca va merita sa fii putin nelinistit acum.

Pesti

Indiscretia cuiva te deranjeaza, dar nu vrei sa ii spui nimic pentru a nu crea o atmosfera neplacuta. Preferi sa treci repede peste acest episod si sa iti vezi de treburile tale.

Berbec

Prima parte a weekendului o sa fie cam agitata, dar preferi sa termini totul acum pentru ca duminica sa te relaxezi. Ai stabilit o iesire in oras cu prietenii.

Taur

Pleci la drum lung si esti cam nervos din cauza ca este o zona pe care nu o cunosti foarte bine. Trebuie sa te linistesti, pentru ca oamenii din jurul tau sunt de incredere si stiu toate detaliile.

Gemeni

Joci rolul unui judecator. Cineva iti cere ajutorul intr-o problema de ordin juridic si il ajuti cum poti. Totusi, daca este vorba despre acte importante fa un pas in spate si nu te implica.

Rac

Indeparteaza din jurul tau oamenii care tot timpul sunt nemultumiti, ii critica pe altii si se plang mereu de cate ceva. Ai nevoie de persoane de calitate cu un comportament frumos.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 august, #horoscop 9 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic