Horoscop de weekend: 8-9 martie 2014

Duminica, 09 Martie 2014, ora 08:21
3242 citiri
Horoscop de weekend: 8-9 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Din cauza vremii esti nevoit sa iti amani planurile si te deranjeaza. De mult timp asteptai aceasta calatorie. Partenerul de viata face tot posibilul sa te simti mai bine.

Berbec

Va fi un weekend in care astrele te vor influenta foarte mult. Planeta iubirii te va face extrem de atent la ceea ce isi doreste cel drag si o sa ii faci o surpriza.

Taur

Faci o reuniune de familie, pentru ca vrei sa le transmiti ceva apropiatilor tai. Acestia vor fi luati prin surprindere. Nimeni nu se astepta la asa ceva.

Gemeni

Ai o stare de spirit foarte buna si o sa joci rolul celui mai amuzant om din grup. Glumele tale vor fi sursa de inspiratie pentru prieteni.

Rac

O festivitate sau un eveniment planificat atent va fi anulat. In acest caz, iti ramane foarte mult timp liber si o sa poti sta mai mult cu persoane dragi.

Leu

Experimentezi ceva nou. Marte iti ofera curajul de care aveai nevoie pentru a pune in practica aceste idei. Rezultatul va fi spectaculos.

Fecioara

Interactionezi mai mult decat de obicei cu cei din jur, iar cel mai fericit este sotul/sotia. In ultima vreme te inchisesei in tine si nu mai faceai nimic pentru viata de cuplu.

Balanta

O ruda te face sa vrei sa fugi cat mai departe de ea. Si ea, si tu stiti ca acest lucru nu este posibil, asa ca trebuie sa gasiti o cale de mijloc pentru a va intelege.

Scorpion

Esti pus in fata faptului implinit. Cineva te implica intr-o problema care nu te priveste deloc. Vrei sa iesi cat mai repede din aceasta situatie. Ca sa se intample asta trebuie sa fii ferm si sa spui exact ce vrei.

Sagetator

Dai dovada de un bun simt iesit din comun. De obicei, spui exact ceea ce iti trece prin minte, insa acum iti masori cuvintele. Nu vrei sa ranesti o persoana draga.

Capricorn

Iti doresti foarte mult sa ajungi intr-un loc special pentru tine si familia ta. Faci tot posibilul ca acest lucru sa aiba loc, chiar daca asta inseamna ca o sa renunti la o intalnire cu prietenii.

Varsator

Ai un program foarte aglomerat pentru acest weekend si trebuie sa ai grija sa nu depasesti timpul alocat fiecarei sarcini. Altfel, nu o sa termini totul pana duminica seara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop zilnic 8 martie, #horoscop zilnic 9 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic