Horoscop de weekend: 8-9 noiembrie 2014

Duminica, 09 Noiembrie 2014, ora 08:21
4701 citiri
Horoscop de weekend: 8-9 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

In prima parte a weekendului o sa fii ocupat cu treburile casnice, dar apoi te poti relaxa. De multa vreme nu te-ai simtit atat de bine, iar totul se datoreaza partenerului de viata.

Sagetator

Uita de griji, pentru ca familia are o surpriza pentru tine. O sa ajungi intr-un loc foarte special pentru tine si de care te leaga amintiri ce au in prim-plan oameni dragi.

Capricorn

Pentru tot ceea ce faci este nevoie de multa alergatura, dar o faci cu zambetul pe buze, pentru ca rezultatul te bucura foarte mult. Duminica este ziua destinata odihnei.

Varsator

Te pregatesti pentru ceva important ce va avea loc saptamana viitoare. Emotiile vor atinge un nivel ridicat, dar nu poti face nimic pentru a te calma.

Pesti

Soarele te aduce pe drumul cel bun. Iti inspira o stare foarte buna, vei fi tot timpul cu zambetul pe buze. Relatia cu cei din jur se imbunatateste, pentru ca esti mult mai relaxat.

Berbec

Incepi tratative cu cineva din familie pentru a demara o procedura in privinta unei mosteniri la care ravnesc multe rude. Sa te astepti la discutii in contradictoriu.

Taur

Te framanta partea financiara. Trebuie sa recunosti ca in ultima vreme ai avut mana larga si ai dat banii pe lucruri inutile. Acum, a venit vremea sa raspunzi pentru faptele tale.

Gemeni

Nu te lasa influentat de comentariile unor persoane care nu iti cunosc situatia si care isi dau cu parerea despre orice. Dialogheaza mai bine cu oameni de calitate. Vei avea ce invata de la ei.

Rac

Reactionezi imediat cand cineva se refera la tine nu tocmai cu laude si cand incearca sa iti stirbeasca din merite. Pui piciorul in prag, chiar daca esti constient ca o persoana se va simti prost dupa ce o sa spui tot.

Leu

Ai foarte multa energie si nu te poti concerta pe nimic. Ai face de toate, dar in acelasi timp nu ai chef sa duci un lucru de la inceput pana la sfarsit.

Fecioara

Weekendul acesta va fi incununat de succes, pentru ca termini cu brio un proiect la care ai muncit mult si pentru care ai depus suflet cum nu ai mai facut-o pana acum.

Balanta

Este o perioada destul de agitata din cauza a ceva ce are legatura cu viata personala. Ii avertizezi pe cei din jur ca nu esti intr-o forma buna si le ceri sa te lase in pace.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 8 noiembrie, #horoscop 9 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic