Horoscop de weekend: 9-10 ianuarie 2016

Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 08:25
5304 citiri
Horoscop de weekend: 9-10 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

Participi la o intalnire speciala pentru tine, deoarece o sa revezi persoane dragi cu care nu ai interactionat de multa vreme. In a doua parte a weekendului o sa ai musafiri.

Varsator

Nu vrei sa discuti cu nimeni planurile tale, pentru ca ai impresia ca asta iti aduce ghinion. Totusi, cineva este foarte curios si iti pune multe intrebari. Trebuie sa pui piciorul in prag.

Pesti

Stai mai mult cu partenerul de viata, pentru ca in ultima vreme ti-a reprosat ca nu i-ai mai acordat atentie. Poti pune la cale o activitate roamantica.

Berbec

Te ocupi mai mult de problemele de uz casnic, incepand de la cumparaturi, pana la curatenie. Doar seara o sa stai cu prietenii.

Taur

Ai niste intrebari la care astepti raspuns inainte sa intri intr-o afacere noua sau sa incepi un proiect personal. Vrei sa cunosti toate detaliile, asa ca o sa vorbesti foarte mult la telefon.

Gemeni

Cineva a gresit facand o remarca la adresa ta si acum simte pe propria piele ce inseamna sa te supere. Va fi un weekend de tinut minte.

Rac

Reactionezi vehement cand afli ca cineva a facut un mic pas gresit si este pedepsit mult prea aspru. Ii sari in aparare, iar acesta iti va ramane dator.

Leu

O problema legata de locuinta iti va strica planurile facute pentru prima parte a weekendului, dar apoi totul se va desfasura potrivit planurilor tale.

Fecioara

Gandeste-te la optimizarea veniturilor si uita de cheltuielile fara rost, pentru ca in perioada urmatoare o sa ai nevoie de bani si poti intampina probleme daca nu ai economii.

Balanta

Combina farmecul personal cu priceperea pentru a atrage oameni in echipa ta, chiar si daca este vorba despre un joc cu prietenii in weekend.

Scorpion

Esti foarte emotiv. Nativele in scorpion izbucnesc in plans din orice, in timp ce barbatii vor sa para mai puternici, dar si ei sunt ravasiti in interior.

Sagetator

Descoperi o modalitate rapida pentru a obtine ceva, dar care pare si periculoasa la prima vedere. Inainte de a lua o decizie cere mai multe informatii.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 9 ianuarie, #horoscop 10 ianurie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic