Horoscop de weekend: 9-10 octombrie 2010

Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 08:31
1484 citiri
Horoscop de weekend: 9-10 octombrie 2010

Balanta

O sa ai parte de un weekend plin de distractie si de surprize. O sa primesti vesti de la prieteni aflati la mare departare si este posibil sa primesti si vizita unor rude. De asemenea, o sa primesti si o veste buna de la locul de munca.

Scorpion

Uita de griji si macar in weekend incearca sa te relaxezi si sa petreci mai mult timp cu familia, care, pe buna dreptate, se simte cam neglijata si chiar simte nevoia sa stea mai mult in preajma ta.

Sagetator

In sfarsit o perioada buna in viata ta, dupa cateva zile de nervi si stres. Partenerul de viata iti este alaturi si incearca sa te faca sa te simti cat mai bine. Este posibil sa fie nevoie sa faci un drum in afara orasului in care locuiesti.

Capricorn

Simti ca rabdarea iti este pusa la incercare de un membru al familiei si chiar te intrebi pana cand o sa continue in acest fel. Cel mai bine ar fi stai departe de persoana respectiva cateva zile, macar pana te calmezi. Cel mai bine ar fi sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata.

Varsator

Socializare este cuvantul care te defineste in aceste doua zile. O sa stai mai mult in oras sau pe la prieteni decat in propria casa si o sa profiti de aceste intalniri pentru a iti aminti de vremuri frumoase din trecut.

Pesti

De dimineata o sa primesti in telefon care te va indispune, insa cel mai bun prieten o sa incerce sa te faca sa te simti mai bine si chiar o sa reuseasca. In plus, ai mari sanse sa castigi un premiu, asa ca nu rata niciun concurs.

Berbec

Simti ca iti lipseste ceva, insa nu puteai defini ce anume. Azi afli despre ce este vorba si o sa ai parte de o zi foarte buna. Ba mai mult, chiar si din punct de vedere financiar se anunta o perioada foarte buna.

Taur

Chiar daca cei din jur nu prea au chef de vorba si de distractii, tie nu iti pasa si faci doar ceea ce vrei. Esti plin de energie si chef sa vorbesti incontinuu, ba chiar o sa pui la cale si o iesire cu prietenii.

Gemeni

Ai primit de curand o veste proasta si abia asteptai weekendul pentru ca in sfarsit sa se intample ceva bun in viata ta. Dorinta iti este indeplinita si in aceste zile chiar o sa ai parte de momente placute.

Rac

Vei avea doua zile foarte bune din toate punctele de vedere. Prietenii iti vor fi alaturi si o sa petreci cu ei momente frumoase. Si familia iti face toate poftele si toti te vor rasfata.

Leu

Tot ceea ce iti poti dori acum este sa fugi pe o insula pustie, fara telefon, fara Internet, fara munca, fara proiecte, catel sau familie. Doar tu si marea. Din pacate, nu o sa ai parte de asa ceva, insa chiar o sa ai parte de doua zile de liniste si o sa iti poti incarca bateriile.

Fecioara

Complimente, priviri aruncate provocator si apropouri. Cam asa arata astrele pentru aceste zile pentru tine. Ai grija pe unde mergi si cu cine te intalnesti, nu este un sfat rautacios, ci din contra.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic