Horoscop de weekend: 9-10 septembrie 2017

Duminica, 10 Septembrie 2017, ora 07:24
7977 citiri
Horoscop de weekend: 9-10 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Ceva sau cineva ti-a intrat in suflet fara sa realizezi. Incerci sa indepartezi sentimentele, dar ai si momente in care te intrebi "Ce-ar fi daca...". Desi s-au adunat multe de facut acasa le lasi deoparte si in aceste doua zile libere si te concentrezi pe latura spirituala.

Balanta

Revederea cu o persoana draga te umple de energie si te face mai fericit ca oricand. Nici nu stiai cat de mult iti lipseste si nu mai vrei sa lasi timpul sa treaca fara sa discutati. Uneori trebuie sa iei decizii dificile pentru a face loc lucrurilor bune din viata.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuti pentru profunzimea cu care analizeaza tot ce se intampla in viata lor. Dar acum este un moment in care trebuie sa se lase putin purtati de val si sa nu isi mai calculeze fiecare miscare. Trebuie sa se bucure de ceva ce revine in viata lor.

Sagetator

Luna se ocupa de casa sanatatii, aspect la care trebuie sa fii mai atent decat ai facut-o in ultima vreme. Odata ce te vei ocupa de asta o sa observi imbunatatiri si in alte capitole ale vietii.

Capricorn

Cu greu iti accesezi latura creativa, dar acum o faci si iti cultivi anumite interese, poate chiar pasiuni, hobbyuri. O sa observi ca acest lucru creste semnificativ starea de bine si reduce stresul.

Varsator

Cineva aparut de curand in viata ta iti ofera o stare de disconfort. Te nelinisteste numai simpla sa prezenta. Prieteniile au suisuri si coborasuri, important este sa iti dai seama ce vrei tu de la cei din jur.

Pesti

Spune ce simti. Lasa sa iasa la suprafata ce este in inima ta. Este o perioada buna pentru a comunica ceea ce este in interior. Te vei putea exprima cu usurinta si fara prea mult efort.

Berbec

Esti foarte sensibil in aceste doua zile libere si orice vorba o poti interpreta gresit. Incearca sa te odihnesti mai mult pentru ca atat trupul, cat si mintea ta au nevoie de o pauza.

Taur

Te simti acasa indiferent de locul in care ajungi. Luna te ajuta sa vezi mult mai clar tot ceea ce se intampla in viata ta. Practic, se va ridica valul de pe ochi din cauza caruia nu reuseai sa vezi. Acum stii ce ai de facut, mai ales in perioada imediat urmatoare.

Gemeni

Nu exagera cu nimic in acest weekend. Daca iti place sa mergi undeva, fa-o. Multi oameni iti cer atentie si vor cate ceva de la tine, dar putini sunt cei care vor sa stie si de ce ai tu nevoie. Uita-te in adancul sufletului tau inainte de a face ceva.

Rac

Unele dorinte sunt pe cale sa se indeplineasca. Ai muncit mult pentru a ajunge in acest punct. Este ceva in ce ti-ai pus toate sperantele si incepi sa culegi roadele muncii tale.

Leu

Aveai anumite banuieli si observi acum ca nu te-ai inselat si ca suspiciunile tale erau corecte. Ai foarte multa energie si o investesti in ceva ce te face sa te simti bine.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#horoscop weekend, #horoscop septembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic