Horoscop lunar - aprilie 2015

Marti, 31 Martie 2015, ora 12:16
6994 citiri
Horoscop lunar - aprilie 2015

Berbec

Esti foarte implicat in activitatile de la locul de munca. Fapt ce o sa te aduca in centrul atentiei, pentru ca ideile tale sunt salvatoare pentru anumite persoane. Chiar daca ai un program foarte incarcat tot o sa gasesti timp pentru familie si o sa petreci momente placute in compania lor. Aceste lucruri se vor intampla abia dupa 20 aprilie.

Taur

Nivelul de energie o sa creasca in aceasta luna, pentru ca Soarele te ajuta sa iti faci ordine in program, ceea ce o sa iti permita sa ai cateva clipe de odihna. Chiar o sa pleci intr-un loc in care o sa te relaxezi. Trebuie sa cerni putin bagajul emotional, pentru ca de ceva timp te macina ceva.

Gemeni

Prima parte a lunii aprilie o sa fie favorabila proiectelor de cuplu. Daca esti hotarat sa iti schimbi locuinta sau masina, acum este momentul sa incepi sa cauti, pentru ca astrele iti sunt favorabile si ai putea sa obtii reduceri destul de mari. Si cariera va avea parte de o imbunatatire in prima parte a lunii, apoi totul o sa isi urmeze cursul normal.

Rac

Saturn este "stapanul" racului in privinta relatiei personale, iar asta inseamna ca printre sarcinile zilnice trebuie sa iti faci timp si de partenerul de viata. De asemenea, planeta iubirii, Venus, va fi amplasata intr-o pozitie avantajoasa. In privinta slujbei vei fi nevoit sa tragi mai mult decat in ultimele saptamani, dar rezultatele nu vor ezita sa apara.

Leu

Aceasta perioada iti este favorabila in privinta dragostei si a vietii de cuplu datorita prezentei lui Jupiter in Leu. Te poti astepta la implinire din punct de vedere sentimental, iar Venus va favoriza acest aspect. Urmeaza o perioada de varf, dar foarte productiva la locul de munca, multe proiecte gasindu-si finalizarea.

Fecioara

Esti usor confuz si ai impresia ca cei din jur nu iti inteleg punctul de vedere. Exista o problema in privinta modului de comunicare, dar dupa ce rezolvi asta totul se va rezolva. Mercur comunica excelent cu Venus, semn ca atat viata sentimentala, cat si relatiile cu familia se vor imbunatati. Nu este momentul sa faci investitii financiare, asa ca mai bine fa economii. Vei trece prin cateva situatii neasteptate, dar cu mult calm si diplomatie se vor finaliza cu bine.

Balanta

Soarele iti va lumina relatia de cuplu pana pe 21 aprilie. Te poti astepta la surprize si chiar daruri din partea partenerului de viata. De pe 11 aprilie Venus intervine si te ajuta sa te hotarasti in privinta destinatiei pentru o vacanta romantica. Din punct de vedere profesional totul va fi mai productiv decat in prima parte a anului, aparand posibilitatea semnarii unor contracte avantajoase.

Scorpion

O sa inveti cat de importanta este relatia personala pentru tine. Poate nu atat ideea de cuplu, ci persoana de langa tine. Mercur te ajuta sa iti calmezi emotiile si sa spui exact ceea ce simti. Aprilie nu vine cu nimic solicitant la slujba, zilele decurgand la fel ca si pana acum. O sa ai mai mult timp pentru sanatate si nu ar strica sa faci o vizita la medic pentru un control de rutina. Ultimele doua saptamani vor fi perfecte pentru planurile de viitor.

Sagetator

Mercur si Marte au numai semne bune din punct de vedere personal. Te simti un adevarat cuceritor si pui in practica cateva tactici doar de tine stiute. O sa impresionezi persoanele de sex opus. Daca esti implicat intr-o relatie, ai grija sa nu fie interpretat gresit. Chiar daca ai mult de munca nivelul de energie iti permite sa duci toate sarcinile la bun sfarsit.

Capricorn

Pozitia lui Marte ajuta capricornii sa isi ascunda emotiile si lasa sa iasa la suprafata cele mai intime ganduri. Va fi o luna de foc. Vei avea foarte multe de facut acasa, dar si la locul de munca. Ai aflat despre posibilitatea de a avansa si muncesti din greu pentru a te asigura ca nu pierzi acest tren.

Varsator

Venus te influenteaza sa iei decizii neasteptate in privinta amorului. Partenerul de viata va fi impresionat de gesturile tale, dar o sa priveasca si cu scepticism. In a doua saptamanii trebuie sa iti pui rabdarea la incercare, deoarece cativa oameni din jurul tau se joaca cu focul. Banii se vor duce la fel de repede cum au venit, asa ca ia-ti gandul de la economii.

Pesti

Comunici mai bine ca niciodata cu partenerul de viata, iar asta o sa va lege si mai mult. Pui bazele unei constructii care o sa se dovedeasca a fi una importanta pentru viitorului tau. Nu te gandi neaprat la o cladire, ci poate insemna si un proiect important pentru tine. Soarele te face sa pui mai mult pret pe partea materiala.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Horoscop aprilie, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2015 , #horoscop zilnic