Horoscop lunar : Decembrie 2017

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 07:51
12807 citiri
Horoscop lunar : Decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Se anunta o luna plina atat la birou, dar mai ales acasa. Ai parte de lucruri la care pana acum doar ai visat. In privinta dragostei, incearca sa fii mai flexibil si sa faci loc in viata ta surprizelor. Incearca sa nu faci datorii in aceasta perioada. Evita sa cumperi ceva daca portofelul nu iti permite.

Capricorn

Pe plan sentimental nu apar schimbari majore sau intervin doar daca tu iti doresti. Cineva observa ca ai nevoie de sprijin intr-o anumita privinta. Ai multe planuri personale pe care doresti sa le pui in practica. Cel mai bine conturat aspect este cel al sanatatii.

Varsator

Vei trece prin diverse situatii care te vor macina emotional. Cu banii stai bine, dar dragostea si sanatatea vor avea un nivel foarte scazut. Sta in puterea ta sa schimbi ceva. Planeta iubirii, Venus, va fi amplasata intr-o pozitie avantajoasa abia inspre sfarsitul lunii.

Pesti

Apar o multime de provocari in perioada urmatoare. Fluxul de bani este un semn ca Soarele si-a indreptat atentia asupra ta. Poti face acum niste lucruri la care te-ai gandit multa vreme. Nu te lasa atras in discutii de tot felul de oameni care par ca stiu totul. Esti suficient de matur ca sa iei propriile decizii.

Berbec

O sa fie o luna in care vei fi foarte incarcat spiritual si o sa iei parte la multe activitati intelectuale. Trebuie sa ai mai mult curaj in privinta investitiilor si sa risti putin. Pe plan sentimental se anunta urcusuri si coborasuri. Vor fi si momente tensionate, pe care le vei rezolva doar pastrandu-ti calmul.

Taur

In prima parte a lunii o sa muncesti foarte mult, vei trage din greu la locul de munca, insa in partea a doua o sa fii rasplatit pentru efortul depus. Te poti astepta la promovari sau chiar propuneri pentru un nou loc de munca. Apar anumite conflicte pe care le vei rezolva doar daca lasi deoparte orgoliul. In ultimele zile o sa stai in preajma unor oameni dragi. Este o luna in care taurii singuri vor avea parte de multe surprize si acum chiar vor avea de unde alege.

Gemeni

Va fi o luna prospera, in care o sa culegi roadele muncii din ultima vreme. Primesti niste bani cu ajutorul carora o sa iti satisfaci niste dorinte mai vechi. O sa intampini mici probleme de sanatate si ar fi bine sa iti indrepti atentia catre remedii naturale pe baze de plante; chiar si pentru intarirea sistemului imunitar. In general, se anunta o luna incarcata pe toate planurile.

Rac

Fii precaut in aceasta perioada in privinta slujbei. Ai tendinta de a exagera si de a petrece foarte mult timp la birou, ceea ce ar putea sa atraga critici din partea familiei. Ai anumite decizii de luat si ar fi bine sa judeci lucrurile la rece. Doar asa o sa poti gasi raspunsurile corecte. O sa ai o viata sociala dinamica in decembrie.

Leu

Vei fi extrem de creativ in viata profesionala, mai ales dupa 21 decembrie. Mercur ii va ajuta pe lei in privinta situatiei financiare, venind cu vesti bune. Accentul va fi pus pe distractie si voie buna. Venus si Jupiter fac echipa si ofera multe momente speciale din punct de vedere al iubirii. Leii aflati in relatii serioase ar putea face un mare pas in fata, in timp ce cei singuri ar putea gasi dragostea intr-un mediu care are legatura si cu locul de munca.

Fecioara

Luna are un cuvant important de spus in privinta cresterii profesionale. Fii prudent in privinta ofertelor noi de munca. Situatia financiara este satisfacatoare, dar nu exagera in privinta cadourilor de Craciun. O sa fii foarte activ din punct de vedere romantic. Relatiile legate in aceasta perioada sunt speciale si pot duce catre ceva impresionant.

Balanta

Pe plan profesional nu iti lipsesc ofertele. Mai greu este ca nu te hotarasti asupra caror propuneri sa te opresti. Prezenta lui Pluto in casa banilor este semn foarte bun in aceasta perioada. Esti creativ si gasesti noi solutii pentru a face rost de bani. Dupa 10 septembrie incep sa apara semne din ce in ce mai bune din punct de vedere romantic.

Scorpion

Cauti satisfactia emotionala in tot ceea ce faci. In urma influentelor astrale o sa inaintezi destul de mult cu anumite planuri pe care le aveai facute pentru inceputul lui 2018. Familia te va sprijini intr-o chestiune financiara. Esti atras de oameni cu abilitati intelectuale. Cauta solutii pentru imbunatatirea starii de spirit, esti prea concentrat pe ceva si uiti sa te bucuri de micile reusite.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#horosocp decembrie , #horoscop zilnic