Horoscop lunar - iunie 2016

Marti, 31 Mai 2016, ora 13:59
7987 citiri
Horoscop lunar - iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Pe 4 iunie psihicul o sa iti fie pus la incercare, dar nu e vorba despre ceva negativ, ci, din contra, o veste atat de buna, incat cu greu te vei obisnui cu ideea. Pana pe 20 iunie Soarele va fi in casa comunicarii, ceea ce inseamna ca te poti astepta la noi parteneriate si chiar dezvoltarea unui plan de afaceri. In privinta dragostei, luna iunie este promitatoare si o sa cunosti oameni interesanti.

Taur

Este normal sa iti iubesti partenerul de viata, dar in unele momente o sa il sufoci cu atentia si va avea nevoie o pauza pentru a-si regasi echilibrul. Nu interpreta gresit aceasta nevoie a sa. Mijlocul lunii vine cu o sansa extraodinara din punct de vedere financiar, dar trebuie sa oferi rapid un raspuns, pentru ca risti sa ratezi ocazia. Din punct de vedere al sanatatii, vine momentul unei "revizii" generale.

Gemeni

Ai inceput primavara intr-un ritm lent, dar vara este complet diferita. Se anunta multe evenimente la care o sa participi, o sa iesi mai mult in oras, iar acestea sunt semne ca ai inteles de ce ai nevoie in viata. O explozie de inspiratie se anunta pe 4 iunie, cand o sa semnezi si un contract. Soarele te va indruma pe drumul potrivit pana pe 20 iunie.

Rac

Inca de pe acum faci planuri pentru ziua ta chiar daca multe persoane iti spun ca este prea devreme. O sa pierzi destul de mult timp in iunie la evenimente si intruniri pe care trebuie sa le onorezi, dar carora nu le intelegi scopul. In plan personal o sa iti fie greu sa faci deosebirea intre realitate si fantezie, dar dupa 17 iunie o sa te lamuresti.

Leu

Soarele isi exercita forta asupra ta si o sa te faca sa te implici mai mult in munca de echipa. Jupiter se ocupa de sectorul financiar, asa ca te poti astepta la cresterea venitului lunar. Dragostea nu o sa fie o prioritate in primele saptamani, dar apoi o sa fii foarte implicat in actiunile partenerului de viata. Pana pe 27 iunie o sa iti rezolvi niste probleme de sanatate mai vechi.

Fecioara

Intri intr-o perioada in care faci pe seful cu mai multi oameni si pe unii o sa ii deranjeze asta. Consideri ca ai muncit din greu si nu vrei ca cineva sa iti stirbeasca din merite. Atitudinea aceasta dispare dupa prima saptamana si o sa redevii cel pe care il stiu prietenii. Nativii implicati in relatii serioase vorbesc despre viitor si fac planuri marete. Spre sfarsitul lunii faci o schimbare de look.

Balanta

Luna iunie se anunta a fi o aventura in sine pentru balante. Nevoia de libertate si ceva nou te va duce pe drumuri pe care nu ai mai pasit pana acum si o sa fii incantat. O sa iesi din zona de confort, te incanta noua postura si vrei sa repeti curand experienta. Planurile marete cu privire la finante incep sa prinda contur.

Scorpion

O sa fii pe alocuri capricios si mofturos, dar scopul tau final este foarte bine definit si stii clar de ce te porti asa. Intre tine si un cunoscut exista o anumita scanteie si porniti impreuna un proiect ambitios care o sa te puna la incercare. Relatia personala sta in con de umbra pana pe 17 iunie, dar apoi o sa te concentrezi mai mult asupra nevoilor celui drag.

Sagetator

Toata lumea vrea cate ceva de la tine si nu mai ai deloc timp pentru propria persoana. Ia-ti o zi libera sau doua in care sa stai doar tu cu tine si in care sa faci ce vrei. Apoi o sa iti incarci bateriile si o sa fii din nou gata de lupta. In privinta finantelor evita sa faci o "tocana", adica sa combini proiectele pentru un scop final. Ia-le pe fiecare in parte.

Capricorn

Dai drumul robinetului cu idei. O sa ai multe de facut in perioada urmatoare si daca o sa continui sa adaugi pe lista, o sa te aglomerezi prea rau. Descoperi un program de fitness potrivit pentru tine si incepi sa il practici. Pana pe 20 iunie o sa faci rost de niste bani.

Varsator

Simti mai tarziu astenia de primavara. Esti ursuz, ingandurat si nervos. Asta in primele zile ale lunii, pentru ca in urmatoarele saptamani o sa fii sufletul petrecerii. Un moment de maxima energie o sa fie pe 4 iunie cand se anunta lucruri interesante si acasa, dar si la locul de munca.

Pesti

Gasesti timp pentru tine si pentru partenerul de viata. Acesta ti-a spus de mai multe ori ca vrea sa evadati cateva zile din cotidian, dar nu l-ai luat in seama pana cand nu s-a impus cu adevarat. La munca, ambitia te va ajuta enorm si o sa reusesti lucruri pe care ti le-ai propus de mai multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop lunar, #horoscop iunie, #horoscop iunie 2016 , #horoscop zilnic