Horoscop saptamanal: 20-26 februarie 2017

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 07:19
7212 citiri
Horoscop saptamanal: 20-26 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Atitudinea aceasta pozitiva pe care o afisezi de ceva timp o sa te ajute pe toate planurile. Si cu partenerul de viata te intelegi mai bine, dar si la birou iti imbunatatesti relatiile.

Berbec

Vestile surprinzatoare vin de la prieteni vechi sau rude in varsta. In urma unor conversatii iti schimbi asteptarile vizavi de locul de munca si intelegi altfel niste lucruri. Unele evenimente neasteptate iti schimba planul pentru sfarsitul saptamanii.

Taur

La locul de munca se anunta o saptamana foarte complicata. Pentru ca iti place sa risti, accepti o provocare destul de grea pentru stadiul in care te afli acum. Va fi ceva inedit, dar cu atat mai dulce succesul.

Gemeni

Acum ceva timp ai cerut o favoare cuiva, dar nu te-a putut ajuta. Omul respectiv s-a simtit vinovat si acum iti aduce vesti absolut senzationale. Nu banuiesti ce momente frumoase te asteapta in urmatoarele zile.

Rac

Ia in considerare sfaturile celor din jur, chiar daca sunt mai mici decat tine. Uneori, este bine sa te folosesti de experienta altora pentru a nu repeta greselile lor. Unele sfaturi incep sa dea roade.

Leu

Se anunta cheltuieli in aceasta saptamana, unele neasteptate, dar care te vor bucura. Nu uita sa platesti impozitele sau facturi urgente pentru a evita penalizarile.

Fecioara

Saptamana aceasta, traiesti din amintiri si nu o sa te simti prea bine. Lasa in urma trecutul si uita-te inspre viitor, pentru a-ti face ordine in viata. Cerne vechea incarcatura si selecteaza doar ceea ce iti face bine.

Balanta

Planeta iubirii este cu ochii pe tine, asa ca toate ar trebui sa iti mearga bine in privinta dragostei. Vei apela cu succes la o cunostinta care te pune in legatura cu o persoana care o sa te invete cum trebuie sa procedezi referitor la ceva care te apasa.

Scorpion

Pui in practica ceva ce o sa te imbogateasca sufleteste si psihic. O sa te incarci cu energie si ii vei molipsi si pe ceilalti cu bucuria ta. Sari peste obstacole cu viteza unei caprioare.

Sagetator

Trebuie sa reactionezi foarte repede atunci cand cineva iti cere o favoare. Cantareste bine situatia, pentru ca s-ar putea sa fie si o mica eroare la mijloc si sa fii prins intr-un conflict care nu e al tau.

Capricorn

Te indrepti catre o noua directie dupa o perioada in care ai batut pasul pe loc cam mult. Incurajarile celor din jur te fac sa pui mai repede in aplicare planul la care te gandesti de o buna perioada de timp.

Varsator

Iesi din conul de umbra in care ai fost de ceva timp. Ai facut ceva ce o sa te aduca in atentia colegilor. Unii iti vor cere sfaturi, in timp ce altii te felicita pentru realizare. Ai grija la cei care o fac doar pentru ca asa trebuie si nu cred cu adevarat in succesul tau.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop saptamanal februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic