Horoscop saptamanal: 23- 29 mai 2016

Duminica, 22 Mai 2016, ora 19:16
7311 citiri
Horoscop saptamanal: 23- 29 mai 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Trebuie sa faci ordine in mai multe locuri. La birou este haos total si din cauza aceasta nu te poti concentra, chiar si pe desktopul laptoului sunt foldere inutile care te obosesc. Spontaneitatea partenerului de viata te va uimi, din nou, in aceasta saptamana.

Rac

Pasiunea pentru partenerul de viata inca este acolo doar ca flacara este mai mica. Nu astepta numai de la el sa se apropie, fa si tu un pas catre el si o sa observi o imbunatatire a relatiei. La slujba nu se anunta mari schimbari.

Leu

Pui punct unor neplaceri in familie si lucrurile vor fi perfecte cel putin pana la mijlocul verii, dupa cum indica astrele. Concentreaza-te mai mult pe propria persoana.

Fecioara

Timiditatea te tine de multe ori in spate si te impiedica sa te afirmi, sa faci pasul dorit. Acum se intampla ceva ciudat cu tine si o sa fii mult mai indraznet, spre uimirea tuturor cunoscutilor.

Balanta

Iti sunt oferite noi sanse intr-un domeniu in privinta caruia iti pierdusei orice speranta. Important este sa profiti de mana intinsa, dar sa nu exagerezi. Conjunctura astrala iti favorizeaza viata personala.

Scorpion

Ai fost foarte suparat pe cineva, dar zilele urmatoare o sa iti treaca si o sa redevii omul cunoscut de toti. Vei fi mai calm, amuzant si plin de viata, semn ca te-ai mai si odihnit.

Sagetator

Energia ta nu este la un nivel optim si este nevoie de o reincarcare a bateriilor. Asta inseamna ca urmeaza sa iti iei concediu sau macar cateva zile libere pentru a te odihni. Partenerul de viata cumpara fara ca tu sa stii bilete la un spectacol special pentru tine sau pentru o mica vacanta.

Capricorn

Ai fost destul de supus si linistit pana acum, dar urmeaza sa impui o limita cu cineva apropiat care te-a acaparat cu totul. Pe plan personal. Urmeaza cateva zile ce pot fi numite perfecte din punctul tau de vedere.

Varsator

Poti sa reiei un drum mai vechi pe care pasisei la un moment dat in dorinta de a atinge succesul. Ai fost intrerupt de un eveniment personal neasteptat, dar acum a venit momentul sa revii la ceea ce faceai.

Pesti

Ai foarte multa inspiratie, iar daca activezi in domeniul artistic sau cultural acest lucru iti poate mari si veniturile lunare. Esti intr-o perioada in care semnul tau zodiacal este protejat si rasfatat.

Berbec

O sa fii epuizat la sfarsitul saptamanii acesteia, pentru ca ai in fata zile pline de activitati. Unele au legatura cu viata personala, dar altele tin de slujba si nu mai pot fi amanate. O obligatie financiara te face sa stai mai mult timp in oras.

Taur

Relatia ta este ca la inceput. Dupa o perioada destul de tensionata, tu si partenerul de viata ati regasit linistea si ati redescoperit lucrurile care v-au apropiat. Totusi, nu uita ca fiecare dintre voi are nevoie de spatiu pentru a respira.

Horoscop realizat de Zaza

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop saptamanal, #horoscop mai, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic