Horoscop saptamanal: 26 septembrie - 2 octombrie 2016

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 08:00
11033 citiri
Horoscop saptamanal: 26 septembrie - 2 octombrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Stabilesti inca de la inceputul saptamanii o intalnire menita sa te duca mai aproape de semnarea unui contract esential pentru drumul tau in cariera. Cand iti setezi un obiectiv cu greu te poate impiedica ceva sa ajungi in acel punct.

Balanta

Nu va fi o saptamana buna pentru drumetii, vacante sau experimentarea unor sporturi extreme, pentru ca o raceala te va tine blocat. Miercuri sau joi o sa fii foarte emotiv, iar weekendul te va prinde in compania unor prieteni foarte apropiati.

Scorpion

Anumite detalii care ti-au scapat la un moment dat fac acum diferenta. Iei parte la un curs sau o conferinta cu o tema care ti-a atras atentia in ultima vreme si are legatura cu sufletul.

Sagetator

Ai muncit intens in ultima vreme si trebuie sa iti odihnesti "motorul". In aceste conditii, ar fi bine ca in primele zile sa incetinesti ritmul. Miercuri sau joi o sa te intalnesti cu oameni dragi. Weekendul o sa il petreci departe de casa.

Capricorn

Urmeaza sa discuti ceva cu o persoana cu o functie importanta. Nu ai emotii, dar totusi putina neliniste exista. Esti foarte bucuros ca te afli in aceasta pozitie si ambitia te va ajuta sa evoluezi si mai mult in scurt timp.

Varsator

Va fi sarbatoare in familia ta in zilele urmatoare, asa ca o sa umbli foarte mult prin magazine pentru a cumpara un cadou. Incearca sa te detasezi de propriile placeri si sa alegi ceva pentru persoana respectiva. Din punct de vedete al socializarii este avantajat la locul de munca.

Pesti

Trebuie sa afli informatiile transmise in cadrul unei sedinte la care nu ai participat. O sa dureze putin pana aduni toate detaliile, dar apoi o sa fii foarte multumit de ceea ce o sa se intample. Pui presiune pe cineva sa ase adapteze ritmului tau de munca.

Berbec

La inceputul saptamanii se clarifica niste aspecte pe care le-ai lasat nerezolvate la un moment dat. Nu trebuie sa eziti atunci cand ti se ofera o sansa, ci sa profiti de ea. Nu astepta sa discuti cu cineva despre asta, pentru ca risti sa pierzi un tren important.

Taur

Nu uita ca esti om, nu supraom si nu poti face zece lucruri in acelasi timp. Refuza sarcinile care nu ti se par importante si care ti-ar putea incarca inutil timpul, ci ocupa-te doar de acelea care te pot incarca cu energie si care iti aduc beneficii nu numai materiale, ci si sufletesti.

Gemeni

Luni te "loveste" inspiratia. Gasesti solutia salvatoare pentru un proiect care era abandonat. Te mobilizezi si pui intreaga echipa la treaba. Vineri sau sambata pleci la drum. Destinatia este una care are legatura cu perioada copilariei.

Rac

Ai incredere in instinct si daca ceva te face sa simti ca lucrurile nu sunt in ordine, nu merge inainte pe acest drum. Viata sentimentala nu este in centrul atentiei, dar asta nu inseamna ca partenerul de viata nu simte nevoia sa va apropiati mai mult.

Leu

Prietenii au o influenta buna asupra ta. Nu neaparat in sensul ca te vor indruma catre anumite decizii, ci pentru ca te umplu cu energie pozitiva. Ai o tehnica unica prin care reusesti sa ii faci pe cativa amici sa accepte planul tau de vacanta si deja te gandesti cand sa iti iei liber.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop saptamanal septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic