Horoscop saptamanal: 27 februarie-5 martie 2017

Duminica, 26 Februarie 2017, ora 13:15
11428 citiri
Horoscop saptamanal: 27 februarie-5 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Vei intalni o persoana care se va dovedi importanta pentru tine ori in plan personal, ori profesional. E posibil sa semnezi, saptamana aceasta, un contract important. Atentie la bani, pentru ca e posibil sa faci o greseala care sa te coste.

Berbec

A venit vremea sa faci niste schimbari in plan personal, pentru a scapa de problemele emotionale si conflicte. Priveste realist situatia prin care treci si ia masuri. Nu face compromisuri, pentru ca, pe termen lung, vei plati. Vei fi o vreme trist, dezamagit, insa va trece.

Taur

O saptamana a inceputurilor. E posibil sa incepi viata in doi, sa va mutati impreuna, iar daca deja locuiati impreuna sa primesti o cerere in casatorie, sa primesti vestea ca in curand veti fi mai multi in familie. Daca ai trecut de varsta fertila, e posibil sa afli ca vei fi bunic. O schimbare e posibila si in plan profesional.

Gemeni

Se prefigureaza o calatorie in scop de afaceri. Poate avea loc saptamana aceasta sau in perioada imediat urmatoare. Cert este ca pe parcursul acestei iesiri, vei cunoaste o persoana care va avea un impact favorabil asupra ta. La serviciu primesti responsabilitati noi, dar vei face fata cu brio.

Rac

Sapatamana aceasta poti primi un cadou care te surprinde placut, poti face o achizitie importanta sau poti primi un premiu constand in bani. Te asteapta o saptamana dinamica, cu multe evenimente si emotii de toate felurile. Iei o decizie importanta in plan personal.

Leu

Sapatamana aceasta vei avea mai multe intalniri, sedinte, discutii legate de bani, care se vor dovedi fructuoase. Te preocupa sanatatea mai mult decat de obicei si e posibil sa ajungi la medic, cel mai probabil la un stomatolog. Bazeaza-te in aceasta perioada pe intuitie, pentru o hotarare importanta.

Fecioara

Vei primi vesti de toate felurile in aceste zile, iar cele mai multe vor fi legate de bani, documente financiare sau contracte. Vei fi nevoit sa cheltuiesti mai mult decat iti propusesei. Poti achizitiona ceva pentru casa sau pentru un membru al familiei. Pe de alta parte, e posibil sa fii anuntat ca vei mosteni o proprietate.

Balanta

Nu vei uita curand aceasta saptamana, pentru ca vei avea parte de un eveniment placut in plan personal, mai ales daca partenerul de viata este in balanta, gemeni sau varsator. Daca nu ai pe nimeni, e posibil sa cunosti pe cineva cu care vei incepe o relatie. Oricum ar fi, se anunta o saptamana plina de iubire.

Scorpion

Iti faci planuri pentru o calatorie care, pana acum, parea imposibil de facut. Primesti si vesti de departe, cel mai probabil de la o persoana care nu se afla in tara. Un coleg de serviciu sau superior iti tot pune bete in roate, dar vei reusi reusi sa iesi cu bine din situatiile create.

Sagetator

Se anunta schimbari importante in viata de cuplu. Daca esti femeie si ai peste 35 de ani, poate fi vorba despre o casatorie. Schimbari pot aparea si la locul de munca. Pe moment nu realizezi ca acestea sunt pozitive, insa viitorul te va convinge. E o saptamana perfecta pentru intalniri in scop profesional.

Capricorn

Zilele acestea esti foarte preocupat de tot ce tine de casa. Poate vrei sa redecorezi, poate vrei sa termini un proiect legat de aceasta, inceput cu multa vreme in urma. In plan profesional, e posibil sa primesti o oferta de job intr-un domeniu care nu s-a aflat in atentia ta niciodata. In weekend, vei cauta relaxarea departe de casa.

Varsator

Va trebui sa ai o minte deschisa, pentru ca evenimentele se vor pripi si vor fi de toate felurile. Vei intalni oameni care se vor dovedi importanti in viitorul tau. Cu putin noroc sau ajutor din partea celorlalti, inregistrezi un mare succes, asteptat de multa vreme. Vei insemna cu siguranta in calendar aceasta saptamana.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop saptamanal sfarsit februarie, #horoscop inceput martie, #horoscop saptamana 27 februarie , #horoscop zilnic