Horoscop, weekend 29 - 30 mai 2010

Duminica, 30 Mai 2010, ora 08:09
2333 citiri
Horoscop, weekend 29 - 30 mai 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Ai intrat intr-o perioada in care esti agitat si parca nu ai timp sa termini nimic din ceea ce ai inceput. Ai aprecia foarte mult daca o zi ar dura 30 de ore, insa din pacate va trebui sa faci rost de timpul necesar taind din orele de somn, ceea ce nu prea iti convine pentru ca deja ai cam ramas in urma cu odihna. Nu te grabi sa spui ca nu ai cale de iesire, inainte de a asculta si solutiile celor din jur.

Rac

Crezi ca banii primiti reprezinta solutia problemelor tale, insa ai rabdare ca lucrurile nu par a fi asa cum par. O sa ai nevoie de si mai multi bani in momentul in care o sa afli de unele activitati in plus. Partea buna este ca aceste activitati te vor ajuta sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile pentru saptamana urmatoare.

Leu

Uneori ai impresia ca si Soarele se invarte in jurul tau, iar in aceste zile aceasta idee se accentueaza pentru ca totul merge ca pe roate. Familia iti este alaturi, iar la locul de munca ai energia necesara pentru a duce totul la bun sfarsit. O sa ai si tu timp sa faci ceea ce astepti de multa vreme si, in plus, vei primi cadou un lucru pe care ti-l doresti de mai mult timp.

Fecioara

In viata exista mai multe variante de rezolvare a unei probleme sau cel putin doua directii spre care te poti indrepta. Sincer, nu prea iti plac aceste situatii, insa in aceste zile te afli in fata uneia. Trebuie sa stai foarte bine sa te gandesti inainte de a lua o decizie. Analizeaza toate detaliile si poti chiar sa ceri sfatul unui apropiat.

Balanta

Nativii din Balanta vor avea de facut cateva drumuri. Pot fi de afaceri sau de placere, insa in ambele cazuri finalul va fi unul multumitor si care te va ajuta sa continui sa faci ceea ce iti place.

Scorpion

Nu prea esti in apele tale si in felul acesta poti starni discutii neplacute. Trebuie doar sa stai sa realizezi ca cei din jurul tau nu sunt de vina ca nu te simti tu bine si sa calmezi spiritele inainte de a fi prea tarziu.

Sagetator

Sagetatorii nu prea isi gasesc locul si ar vrea sa schimbe ceva in jurul si in viata lor. Solutia ar fi o iesire in oras cu prietenii. Este posibil ca acestia sa te mai calmeze si sa nu mai simti nevoia de a evada din propria viata.

Capricorn

Aceste zile sunt destinate socializarii, ceva foarte ciudat pentru tine, insa asta se va intampla. O sa te inconjori de prieteni sau rude si impreuna o sa petreceti momente foarte frumoase. Partenerul de viata va avea parte de mai multa atentie din partea ta.

Varsator

Esti tot timpul in garda, insa astazi te intreci pe tine insuti. Esti suspicios si parca si un simplu pahar de apa iti pare a fi suspect. Nu este nimic, treci doar printr-o perioada agitata si te face sa te agiti mai mult decat este cazul.

Pesti

Te-ai saturat sa te multumesti cu simple cristale si tintesti catre cel mai frumos diamant. Asa te comporti in aceste zile in care nu mai vrei sa primesti putin si incerci sa obti cat mai mult. Problema este ca nu esti dispus sa depui niciun efot in plus pentru a obtine aceste lucruri.

Berbec

In aceste zile berbecii vor fi foarte fericiti datorita vestilor bune si informatiilor necesare care vin din toate partile. Ar fi o idee buna sa incerce sa se distreze cat mai mult. Poti iesi in oras cu prietenii sau sa meargi la iarba verde alaturi de familie. De asemenea, unii nativi au foarte mari sanse sa isi intalneasca jumatatea vietii.

Taur

O sa ai de-a face cu o persoana importanta asa ca lasa glumele macar cat esti in preajma sa. Este posibil ca aceasta persoana sa aiba o influenta importanta asupra viitorului tau si nu ai vrea sa te catalogheze drept un om distrat care nu se poate concentra atunci cand este vorba despre un lucru important.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic mai , #horoscop zilnic