Horoscop zilnic: 11 decembrie 2018

Marti, 11 Decembrie 2018, ora 07:00
5895 citiri
Horoscop zilnic: 11 decembrie 2018

Sagetator

Esti mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiati iti dau tarcoale, fiind momente bune pentru intalniri si discutii utile.

Ai sanse sa-ti imbunatatesti bagajul educational fie prin schimb de informatii, fie studiind, invatand sau propunandu-ti programe de instruire. De retinut ca latura educativa este in vizorul astrelor. Spre seara, bucura-te de o sueta alaturi de prieteni.

Capricorn

Chestiunile financiare cotidiene sunt foarte evidente astazi. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit sa faci cumparaturi, insa bugetul disponibil lasa mult de dorit.

In a doua parte a zilei discuta cu un prieten de incredere despre planurile tale financiare. Sunt momente bune de a te gandi si la talentele tale native.

Varsator

Senzatia ca toata lumea e a ta te insoteste intreaga zi. Ai energie, chef de tot si toate, dar mai ales ai, sau ar fi bine sa ai, un plan bine pus la punct, in legatura cu noi directii de urmat in viata.

Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte. Recomandat este sa iti programezi cursuri de dezvoltare personala, relationala sau sa te ocupi de infrumusetarea trupului.

Pesti

Dorinta de retragere din iuresul vietii este foarte evidenta. Este o zi propice unei introspectii atente. Astrele iti deschid portile sufletului, pentru a te cufunda cat mai mult posibil in lacasurile sale.

Ocupa-te de activitatile usoare, elimina gandurile neplacute si orienteaza-te doar catre partea frumoasa a vietii. Plimba-te in aer liber, mediteaza in locuri sfinte si relaxeaza-te.

Berbec

O zi dinamica la capitolul prieteni si protectori. Intalniri, discutii, vesti care de care mai interesante, dar si dispute pe masura. Se pare ca exista anumite detalii legate de cariera sau imaginea ta in societate, la care ai nevoie de ajutor.

Un prieten iti poate spune in mod obiectiv cum te raportezi tu la indatoririle sociale si ce ar trebui sa faci pe viitor.

Taur

Ocupa-te de aspectele profesionale si de imaginea ta publica. Exista chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ti l-ai construit pana cum sta pe baze nesigure, fiind gata-gata sa se darame.

Sefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum iti indeplinesti sarcinile sociale. Sunt posibile reprosuri. Spre seara detaseaza-te de cotidian si plimba-te in aer liber.

Gemeni

Relatia cu strainatatea este in prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru calatorii in tinuturi indeparte sau pentru studii pe termen lung. Indicat ar fi sa iti imbuntatesti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de arta sau de turism. In a doua parte a zilei organizeaza o intalnire cu cei dragi.

Rac

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectele principale ale zilei. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor.

Daca se pune problema unei despartiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau dinspre rude.

Leu

Apar noutati in plan partenerial. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze. Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea, fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie.

Poti fi tentat sa rupi diverse colaborari, dar ai rabdare, pentru ca nu e cazul sa indepartezi pe cineva.

Fecioara

Conform firii tale harnice vrei sa te ocupi pe indelete de activitatile profesionale. Ai multe de facut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu tine cont doar de optiunile tale.

Dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile usoare, de rutina, deoarece organismul tau da semne serioase de oboseala. Dupa-amiza odihneste-te, lasa problemele deoparte si inconjoara-te de cei dragi.

Balanta

Interesanta zi pentru relatiile sentimentale. Cu toate ca in aceasta zona totul este confuz si nesigur, te poti bucura de momente placute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor.

Senzatia ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este. Atitudinea potrivita fata de cei dragi este una de detasare, acceptare si incredere ca vor veni si vremuri mai bune.

Scorpion

Casa, familia si patrimoniul suntin prim plan astazi. Recomandabil este sa te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau imbunatatirea conditiilor locative.

Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt incordate, una vrei tu, alta vor ceilalti si ajungerea la invoiala se va face cam greu. Dar se va ajunge!

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic