Horoscop zilnic: 11 octombrie 2018

Joi, 11 Octombrie 2018, ora 08:19
8530 citiri
Horoscop zilnic: 11 octombrie 2018

Balanta

Astazi iti vin bani, favoruri sau cadouri de la cei dragi. Deocamdata esti nemultumit de veniturile tale, pentru ca se pare ca muncesti mult. Insa cu siguranta vor veni si vremuri mai bune.

Bazeaza-te mai mult pe fortele tale si evita divulgarea secretelor sau planurilor. Energia vitala este fluctuanta, de aceea, dozeaza-ti eforturile. Dupa-amiaza mergi la cumparaturi si rasfata-te cu un mic dar pentru sufletul tau.

Scorpion

Ar trebui sa fii in forma astazi, chiar daca starile tale de spirit sunt schimbatoare. Controleaza-ti reactiile si evita sa te implici in treburile celorlalti.

Sunt momente favorabile pentru a-ti rasfata simturile cu un tratament cosmetic, un masaj sau cu planuri pentru dezvoltarea ta personala.

Fii atent la imaginea pe care o afisezi in public. Sunt posibile discreditari din partea unor cunostinte vechi.

Sagetator

Ar fi bine sa te izolezi, pe cat posibil, de iuresul cotidian. Esti obosit, mentalul este ravasit si cu greu iti poti aduna gandurile si vorbele. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta de sezon si hidrateaza-te suficient.

S-ar putea sa descoperi conflicte in sfera muncii, insa acestea au rolul de a te ajuta sa-ti schimbi conceptiile si atitudinea vizavi de munca si implicatiile ei. Deocamdata, filozofia ta de viata este total diferita de a celor din jur.

Capricorn

O zi buna pentru intalniri si dialoguri cu prietenii. Chiar daca vor iesi scantei, tot vei reusi sa valorifici momentele create de astre. Poti afla lucruri interesante despre cei dragi.

Ia aminte la informatiile primite astazi! Gandurile tale sunt indreptate numai spre beneficiile pe care le ai in comun cu altii si astfel neglijezi celelalte domenii ale vietii. Evita sa dai sau sa iei bani cu imprumut.

Varsator

Seful te solicita destul de mult astazi. Iti poate cere explicatii vizavi de actiunile si declaratiile tale publice din ultimul timp. Pregateste-te serios pentru aceasta intalnire, mai ales ca beneficiezi de suficient sprijin astral pentru a te descurca excelent.

Chiar daca imaginea ta in ochii celorlalti se poate deteriora, sustine-ti punctele de vedere cu vorbe putine, dar concise.

Pesti

Relatiile cu strainatatea sunt tema principala a zilei. Ori iei legatura cu cineva aflat departe de tara, ori iti faci planuri pentru calatorii. S-ar putea sa intampini neplaceri in acest sens, dar cu putin efort, lucrurile vor iesi in favoarea ta.

Dupa-amiaza mergi la un spectacol de teatru, la un film sau citeste o carte buna. Sunt momente bune pentru a-ti largi orizontul cunoasterii.

Berbec

Sunt momente bune pentru a-ti verifica situatia financiara si pentru a-ti achita facturile, taxele sau alte tipuri de datorii. Ar fi bine sa te orientezi catre alte surse de venit, pentru ca cele existente sunt nesatisfacatoare.

Esti prea distrat, dornic de aventuri si castiguri usoare. Asta iti poate crea neplaceri pe termen lung in relatiile cu cei dragi, iar stabilitatea ta sociala poate avea de suferit.

Taur

Relatiile parteneriale iti dau ceva de furca, insa cu putina atentie vei reusi sa depasesti totul cu bine. Ti se poate reprosa ca esti preocupat mai mult de interesele tale proprii.

De retinut ca te afli intr-o perioada, care abia a inceput si mai dureaza niste ani, in care te transformi radical vizavi de relatiile cu ceilalti. Este posibil ca acum sa-ti placa ceva, sa iei anumite decizii alaturi de altii si foarte curand sa te razgandesti total.

Gemeni

Multe si marunte ai de facut astazi la serviciu. Bazeaza-te doar pe fortele tale, deoarece colegii mai degraba ti-ar pune bete in roate decat sa te ajute. Sefii iti ofera si mai multe responsabilitati.

Atentie! Organismul este vulnerabil. Dozeaza-ti eforturile, hraneste-te sanatos si dormi mai mult. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil!

Rac

Cheful de distractii te va face remarcat in anturaj. Persoana iubita sau copiii te pot necaji, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Sunt momente pasagere, insa trateaza serios nevoile si doleantele celor dragi.

Energia vitala fluctueaza mult si de aici si starile tale de spirit sunt schimbatoare. Un hobby iti poate aduce momente de relaxare si chiar satisfactia realizarii unei activitati placute. Seara, aduna-i pe cei dragi la sueta.

Leu

Ai multa treaba de facut acasa. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, de pregatirea casei si gradinii pentru sezonul rece sau pentru reparatii capitale. Membrii familiei nu prea iti sustin elanul domestic, dar te poti descurca foarte bine si fara ajutorul lor.

Discutiile cu ceilalti sunt tensionate, de aceea, fii prudent. Evita contradictia si subiectivismul.

Fecioara

Se anunta mai multe drumuri scurte astazi. Ori este nevoie sa mergi la cineva drag pentru a-i oferi sprijin, ori de la serviciu esti trimis intr-o mica delegatie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent si evita discutiile aprinse.

Emotivitatea este accentuata si asta va contribui serios la tensionarea mentalului tau. Acorda atentie conflictelor din sfera muncii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 11 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic